Η Huawei παρουσίασε τον Huawei MateStation B515 με AMD Ryzen 4000G APU

Μοίρασε την γνώση...

Ο επίσημος ιστότοπος της Huawei παρουσίασε σήμερα τον επιτραπέζιο υπολογιστή MateStation B515, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα AMD Ryzen 4000G APU, αλλά με την επίσημη τιμή να μην αναφέρεται ακόμα.

banner

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχει η Huawei, ο MateStation B515 προορίζεται κυρίως για κυβερνητικούς και εταιρικούς πελάτες. Ο σχεδιασμός εμφάνισης του πλαισίου, της οθόνης και του πληκτρολογίου είναι επίσης σε τυπικό επιχειρηματικό στυλ.

Προαιρετικά, περιλαμβάνει επεξεργαστές AMD Ryzen 5 4600G, Ryzen 7 4700G, με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Radeon Vega ή διακριτά γραφικά, μνήμη RAM από 8 έως και 16 GB DDR4-3200, προαιρετικός συνδυασμός σκληρού δίσκου SSD + HDD, συμπεριλαμβανομένου μηχανικού δίσκου, με την μέγιστη χωρητικότητα να είναι 1TB. Η ισχύς τροφοδοσίας είναι 300W, ενώ διαθέτει και κάρτα ασύρματου δικτύου Wi-Fi και Bluetooth 5.0, με μπροστινή διεπαφή γρήγορης φόρτισης USB-C και λειτουργικό σύστημα Windows 10 Home Edition.

Google news

Η οθόνη που περιέχεται είναι 23,8 ιντσών, με αναλογία οθόνης 90% και ανάλυση 1920 × 1080.

Blackshark WW Lightinthebox WW

Ένα από τα κυριότερα σημεία είναι ότι είναι εξοπλισμένο με το έξυπνο πληκτρολόγιο της Huawei, με το κουμπί λειτουργίας να ενσωματώνει την λειτουργία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ διαθέτει τη δική του μονάδα NFC, η οποία μπορεί να συνδεθεί με κινητά τηλέφωνα Huawei.

Ο ψηφιακός blogger @ 看 山 的 叔叔 έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη διαμόρφωση και τις τιμές. Είπε ότι η προαιρετική διακριτή κάρτα γραφικών για αυτήν την επιφάνεια εργασίας Huawei είναι η NVIDIA GTX 1650. Μόνο η έκδοση μνήμης 16 GB διαθέτει πληκτρολόγιο δακτυλικών αποτυπωμάτων και η έκδοση μνήμης 8 GB είναι με κανονικό πληκτρολόγιο.


Υπάρχουν συνολικά πέντε διαφορετικές διαμορφώσεις του μηχανήματος, με τιμές που κυμαίνονται από 762$ έως 1371$, αλλά η συγκεκριμένη διαμόρφωση και οι αντίστοιχες τιμές είναι προσωρινά άγνωστες.

Αποκάλυψε επίσης ότι το MateStation B515 δεν θα πωληθεί σε απλούς καταναλωτές εκτός από τα κανάλια της κυβέρνησης και των επιχειρήσεων. Για παράδειγμα, η επιχείρηση σειράς MateBook B που κυκλοφόρησε στο παρελθόν έχει ήδη κυκλοφορήσει σε κανάλια λιανικής.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram