Η πλατφόρμα πωλήσεων της Xiaomi είχε πάνω από 14.3 δις γιουάν στις 11.11!

Το φετινό Double 11 μόλις τελείωσε. Η Xiaomi ανακοίνωσε ότι από την 1η Νοεμβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου, οι συνολικές πληρωμές της πλατφόρμας της Xiaomi για το Double 11, έχουν υπερβεί τα 14,3 δισεκατομμύρια! Η Xiaomi εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε όλους όσους την προτίμησαν!

Από την 1η Νοεμβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου στις 3:25 το πρωί, το συνολικό ποσό πληρωμής του καναλιού λιανικής, της Xiaomi στην Κίνα στο Double 11 ξεπέρασε τα 10 δισεκατομμύρια γιουάν.

Πριν από αυτό, το ποσό πληρωμής σε ολόκληρη την πλατφόρμα του Xiaomi Double 11 ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια RMB σε 50 λεπτά. Το iTechNews.gr έμαθε ότι η πληρωμή της πλατφόρμας της Xiaomi στο Double 11 ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο γιουάν σε 10 λεπτά. Στα 19 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα, η πληρωμή της πλατφόρμας Xiaomi για το Double 11 υπερέβη το 1,5 δισεκατομμύριο γιουάν.

Ο Xu Jieyun, γενικός διευθυντής του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Xiaomi Group, δήλωσε μέσω των κοινωνικών μέσων ότι το ποσό πληρωμής στην πλατφόρμα Xiaomi Tmall έσπασε τα 100 εκατομμύρια σε 50 δευτερόλεπτα, 200 εκατομμύρια σε 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα και 300 εκατομμύρια σε 3 λεπτά.

Εσείς πήρατε κάτι στην εκδήλωση των Κινέζων?

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα