Η Qualcomm και η Huawei ενδέχεται να λάβουν περισσότερες άδειες συνεργασίας μεταξύ τους στο μέλλον!

Μοίρασε την γνώση...

Η Qualcomm μπορεί να έχει λάβει άδεια να διαπραγματευτεί ξανά με την Huawei, αλλά η chipmaker δεν μπορεί να πουλήσει το πλήρες χαρτοφυλάκιό της στην κινεζική εταιρεία. Σύμφωνα με το Reuters, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει χορηγήσει στην Qualcomm άδεια να προμηθεύσει την Huawei με SoC που περιέχουν μόντεμ 4G, οπότε οι οπαδοί του Snapdragon 865 Plus παραμένουν εκτός πίνακα.

banner

Ως έχει, η Qualcomm θα μπορούσε να παρέχει στη Huawei SoC όπως τα Snapdragon 662 και Snapdragon 732G, μαζί με παλαιότερα chipset όπως τα Snapdragon 855 και Snapdragon 855 Plus. Πιθανώς, η άδεια να επεκταθεί στα Snapdragon Wear 4100, Snapdragon Wear 4100+ και Snapdragon 8cx Gen 2, αν και το Reuters δεν είναι σαφές σχετικά με αυτό.

Ωστόσο, ο ιστότοπος υπαινίσσεται επίσης ότι αυτή η άδεια θα μπορούσε να είναι η πρώτη από τις περισσότερες για Qualcomm και Huawei. Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να χορηγήσει στην Qualcomm άλλη άδεια για την προμήθεια chipset με Huawei που περιέχουν μόντεμ 5G. Το Υπουργείο Εμπορίου αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα, αλλά εκκρεμούν για την Qualcomm και άλλες αιτήσεις αδειών, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ετιαρείας. Επομένως, δεν θα αποκλείσουμε τη χορήγηση ανάκλησης από την Huawei για χρήση των πιο πρόσφατων SoC της Qualcomm.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Lightinthebox WW Wondershare WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram