Η Sony μόλις έδωσε μια κάποια λύση στο πρόβλημα λήψης του PS5!

Μοίρασε την γνώση...

Προηγουμένως, σας είχαμε αναφέρει ότι το Sony PS5 είχε ένα σφάλμα λήψης, το οποίο μπορεί να αποκατασταθεί μόνο με επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις προς το παρόν. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν ο χρήστης κάνει λήψη παιχνιδιών και εφαρμογών, ζητώντας να γίνει σε “ουρά για λήψη” ή έβλεπε κάποιο σφάλμα. Στην περίπτωση αυτή, δεν ήταν δυνατή η ακύρωση ή η συνέχιση της λήψης, ενώ μπορούσε να επιδιορθωθεί μόνο με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτό όμως πρέπει να κάνει τους χρήστες να κατεβάσουν ξανά όλες τις εφαρμογές τους.

banner

Τώρα, το επίσημο PlayStation Twitter παρέχει μια λύση. Δεν χρειάζεται να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, απλώς εισέλθετε στην ασφαλή λειτουργία και το PS5 θα δημιουργήσει ξανά αυτόματα τη βάση δεδομένων.

Αυτή η λειτουργία απαιτεί είσοδο σε ασφαλή λειτουργία. Πρώτον, το PS5 πρέπει να απενεργοποιηθεί εντελώς και να κλείσει. Στη συνέχεια, πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί λειτουργίας του κεντρικού υπολογιστή. Μετά από περίπου 7 δευτερόλεπτα, αφήστε το κουμπί αφού ακούσετε το δεύτερο ηχητικό σήμα και στη συνέχεια μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ελεγκτή για λειτουργία. Στη συνέχεια, επιλέξτε το πέμπτο στοιχείο “Ανακατασκευή βάσης δεδομένων” για να δημιουργήσετε ξανά τη βάση δεδομένων PS5.

Google news

Προηγουμένως, οι συσκευές αναπαραγωγής PS5 θα αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα, όπως σφάλματα λειτουργίας αναστολής λειτουργίας και δυσλειτουργίες ελεγκτή. Ελπίζω ότι η Sony θα μπορεί να επιλύσει αυτά τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε αυτή η ισχυρή κονσόλα να μπορεί να απελευθερώνει σταθερή απόδοση παιχνιδιού στα χέρια των παικτών.

Cafago WW Redmagic WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram