Η Sparkle είναι ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που πιστοποιείται για χρήση ΑΠΕ στα data centers του

Η Sparkle, ο πρώτος διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών διασύνδεσης στην Ιταλία και μεταξύ των δέκα κορυφαίων παγκοσμίως, ανακοινώνει ότι η θυγατρική της στην Ελλάδα πιστοποιήθηκε για τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στα data centers της Αθήνας στη Μεταμόρφωση, στο Κορωπί αλλά και στα Χανιά της Κρήτης.

Το πιστοποιητικό προέλευσης (Certificate of Origin) που εκδόθηκε από τα Ελληνικά Πετρέλαια και την Edison (ELPEDISON), μια από τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον εταιρείες παραγωγής ενέργειας στην Ελλάδα, πιστοποιεί ότι από το Μάιο του 2020, το 100% της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιήθηκε από τη Sparkle και όλους τους πελάτες collocation της, προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με μηδενικές εκπομπές άνθρακα.

Το πιστοποιητικό προέλευσης ακολούθησε την πιστοποίηση ISO 14001:2015, την οποία έχει λάβει η Sparkle Greece από το 2018 για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης αλλά και για τις προηγούμενες πιστοποιήσεις ISO 9001:2015, 27001:2013 και PCI-DSS, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την προσήλωση της εταιρείας στην αειφόρα ανάπτυξη και στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Στην Ελλάδα, η Sparkle, είναι ηγέτης στην αγορά των cloud και data centers, με μερίδιο αγοράς στο 40% και πάνω από 100 πελάτες που δραστηριοποιούνται ως service providers, system integrators, οργανισμοί, εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες, με συνεχή ανάπτυξη. Επίσης, η Sparkle, ολοκληρώνει στις αρχές του 2021 την κατασκευή του τέταρτου data center της στην Ελλάδα, το Μεταμόρφωση II, το οποίο θα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ανεπτυγμένα “πράσινα” data center στην Ευρώπη.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Sparkle, επενδύει αδιάλειπτα στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα σε όλα τα data center της, δύο εξ αυτών στην Ιταλία και ένα στην Τουρκία, μέσα από ενεργειακές παρεμβάσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, της αξιοπιστίας και της ασφάλειάς των data centers.

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!