Η Xiaomi θα μας δείξει ένα νέο προϊόν στις 2 Δεκεμβρίου που σχετίζεται με την “Ηλεκτρική επαγωγή”!

Το Xiaomi Mall παρουσίασε σήμερα ένα νέο προϊόν με τη λέξη-κλειδί “Ηλεκτρική επαγωγή”. Το συγκεκριμένο προϊόν θα ανακοινωθεί επίσημα στις 2 Δεκεμβρίου. Αναμένεται να είναι μέλος της οικολογικής οικιακής σειράς της Xiaomi.

Σύμφωνα με τις φήμες που μάθαμε, το νέο προϊόν μπορεί να είναι ένας αισθητήρας ανθρώπινου σώματος υψηλής ακρίβειας, ένας νέος αισθητήρας Mijia, ένα νυχτερινό φως 360 ° νεκρής γωνίας που υποστηρίζει την επαγωγή ανθρώπινου σώματος ή θα μπορούσε να είναι μια συσκευή που μπορεί να συνδεθεί με μια φορητή συσκευή όπως ως το Mi Band πχ για να δείτε το ΗΚΓ σας. Φυσικά, μπορεί επίσης να υποστηρίζει Αυτόματη συλλογή δεδομένων του ανθρώπινου σώματος κ.λπ. Επί του παρόντος, οι περισσότεροιχρήστες συμφωνούν με το νυχτερινό φως επαγωγής.

 

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα