Με λιγότερα από 8€ παίρνετε το 119plus, ένα smartwatch κόσμημα από το Flash sales του Cafago.

Μοίρασε την γνώση...

Όπως βλέπετε ωραία smartwatch σας βρίσκω συνέχεια, σε φοβερά χαμηλές τιμές! Έτσι σήμερα σας έχω το 119plus, ένα smartwatch κόσμημα, σε τιμή χώμα, μόνο 7.79€, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου από το Flash Sales του Cafago!

banner

Το 119plus θα το βρείτε σε μπλε, μαύρο, κόκκινο, γκρι, πράσινο να διαλέξετε τι σας αρέσει. Φέρει πιστοποίηση IP68, οπότε είναι αδιάβροχο, αλλά μην το υπολογίζεται για κολύμπι και τέτοια…. Παραμένει συνδεδεμένο με το κινητό σε μία απόσταση στα 10 μέτρα περίπου. Η οθόνη που έχει είναι διαστάσεων 1.3 ίντσες, ενώ το λουράκι που έχει είναι 22mm και είναι από σιλικόνη. Η μπαταρία που έχει είναι χωρητικότητας 150mAh, 3.7V.

Διαφήμιση

 

Η σιλικόνη από την οποία είναι κατασκευασμένο το λουράκι είναι φιλικό στο δέρμα, μαλακό και δεν ερεθίζει. Το ρολόι σαν λειτουργίες έχει όλες όσες ψάχνουμε σ’ ένα smartwatch, δηλαδή καταγραφή παλμών και μάλιστα με 24ώρη καταγραφή, βημάτων, θερμίδων που καίτε, απόσταση που κάνετε, παρακολουθεί τον ύπνο σας και δημιουργεί μία αναλυτική έκθεση για να σας βοηθήσει να κινηθείτε καλύτερα. Αυτές και άλλες πολλές λειτουργίες μπορείτε εύκολα να τις δείτε από τα μενού του ρολογιού, στα οποία έχετε πρόσβαση μέσω της οθόνης αφής που διαθέτει το ρολόι. Στο 119plus μπορείτε να βάλετε όποιο 22m λουράκι θέλετε.

Google news

Αποκτήστε το σήμερα το 119 plus με μόλις 7.79€ και μέχρι τέλη Νοεμβρίου! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

Govee Many GEOs Redmagic WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram