Μήπως τελικά το Redmi 9A συμβιβάζεται πάρα πολύ στο τεστ σύγκρισης με το Redmi Note 9!?

Μοίρασε την γνώση...

Το Redmi 9A παρουσιάζεται ως ένα επιτυχημένο smartphone χαμηλού προϋπολογισμού που μπορεί να αγοραστεί ήδη με σημαντικά λιγότερα από 100 ευρώ (μπορείτε να το αποκτήσετε στα 80.72€ με το κουπόνι BG11R9A32 από το Banggood ). Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πολύ μεγάλη και ο εξοπλισμός είναι πειστικός για ένα πολύ προσιτό smartphone. Επιπλέον, η οθόνη IPS προσφέρει σταθερές γωνίες θέασης και καλή αναπαραγωγή χρωμάτων.

 

Ωστόσο, σε σύγκριση με τα μοντέλα Redmi 9 και Redmi Note 9, πρέπει να αποδεχτείτε κάποιους συμβιβασμούς. Ενώ οι πελάτες στην Κίνα έχουν την επιλογή μεταξύ διαφόρων μοντέλων με μνήμη RAM έως 6 GB, στην Ευρώπη, οι χρήστες πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με το Redmi 9A με τη μικρή ποσότητα μνήμης. Από αυτή την άποψη, τα Redmi 9 και Note 9 είναι σε θέση να σκοράρουν με διπλάσια μνήμη RAM, η οποία γίνεται θετικά αισθητή στην καθημερινή χρήση. Επιπλέον, η Xiaomi έχει εξοπλίσει το smartphone χαμηλού προϋπολογισμού με έναν αρκετά αδύναμο επεξεργαστή MediaTek, το νέο Helio G25.

Το σύστημα του μοντέλου 9A δεν λειτουργεί πάντα ομαλά και συχνά υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις. Λόγω της αργής αποθήκευσης eMMC, οι χρόνοι φόρτωσης είναι επίσης σημαντικοί. Συγκεκριμένα, το Mali-G52 MP2 του Helio G80 ή G85, που βρίσκεται μέσα στα μοντέλα Redmi 9 και Note 9, προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη απόδοση GPU και εξασφαλίζει πολύ περισσότερη διασκέδαση στο παιχνίδι και υψηλότερους ρυθμούς καρέ σε συνδυασμό με τον πίνακα 1080p.

Επομένως, πρέπει να ρίξετε μια κριτική ματιά στο ερώτημα αν το ελαφρώς χαμηλότερου κόστος αγοράς του Redmi 9A αξίζει τον κόπο όταν το χρησιμοποιείτε πιθανώς για αρκετά χρόνια. Ένα Redmi 9 ή Redmi Note 9 θα προσφέρει ένα αισθητά καλύτερο συνολικό πακέτο για το επιπλέον ποσό των 20 ή 40 ευρώ (~ $ 24 ή $ 47) αντίστοιχα.

Εάν ψάχνετε για κάτι πολύ φθηνό σαν το Redmi 9A, είναι μεν καλό, αλλά μην ξεχνάτε ότι με λίγο παραπάνω, παίρνετε πολύ καλύτερα μοντέλα, οπότε σκεφτείτε το!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com