Μόνο τον πρώτο χρόνο θα ενημερωθεί σε OS το OnePlus Nord, ενώ δύο χρόνια ενημέρωση θα έχει σε ενημερώσεις ασφαλείας!

Η OnePlus είναι γνωστή για την εξαιρετική υποστήριξη λογισμικού, αλλά προφανώς επέλεξε να αντιμετωπίζει διαφορετικά την υπο-μάρκα Nord. Η OnePlus ήταν από καιρό μία από τις ελάχιστες εταιρείες που έδιναν σε Android, τρεις αναβαθμίσεις OS στα smartphone της, ενώ τα νεότερα κινητά όπως το OnePlus 8T θα πρέπει να λάβουν μέχρι και Android 14 όποτε δοθεί. Ωστόσο, η OnePlus θα εγκαταλείψει τα Nord N10 5G και Nord N100 πολύ πριν από αυτό.

Για να ανακεφαλαιώσουμε, η OnePlus ανακοίνωσε τα Nord N10 5G και Nord N100 ως επιλογές προϋπολογισμού στο χαρτοφυλάκιό της, μετά την κυκλοφορία των OnePlus 8T και OnePlus Nord. Η OnePlus κυκλοφόρησε το OnePlus 8T με Android 11, αλλά τα Nord N10 5G και Nord N100 με Android 10, τα οποία φαινόταν σαν μια περίεργη κίνηση. Ωστόσο, η OnePlus βάση το Android Central, επιβεβαίωσε τα ακόλουθα σχετικά με την υποστήριξη λογισμικού για τις δύο συσκευές:

Τα Nord N10 5G και N100 θα λάβουν μια σημαντική ενημέρωση Android και συνολικά δύο χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας. Το σχέδιο για αυτές τις δύο συσκευές ευθυγραμμίζεται με τα βιομηχανικά πρότυπα για smartphone σε πιο προσιτές τιμές. Όπως πάντα, θα συνεχίσουμε να ακούμε σχόλια από τους χρήστες μας και να αναζητούμε τρόπους βελτίωσης της εμπειρίας λογισμικού για όλες τις συσκευές OnePlus.

Έτσι, τα Nord N10 5G και Nord N100 θα λάβουν λιγότερες ενημερώσεις ασφαλείας από ότι και άλλα smartphone OnePlus. Για να διευκρινιστεί, οι OEM Android διαθέτουν συνήθως δύο ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος στα smartphone τους, όχι σε μία. Στην πραγματικότητα, εταιρείες όπως η LG και η Sony έχουν κληθεί να μην υποστηρίξουν ορισμένα από τα smartphone τους μετά από μια ενημέρωση λογισμικού. Η OnePlus δεν προσφέρει πραγματικά μια σημαντική ενημέρωση Android με τα Nord N10 5G και Nord N100. Είναι σαφές ότι η εταιρεία είχε τα OxygenOS 11 και Android 11 έτοιμα για το OnePlus 8T, οπότε φαίνεται ότι η εταιρεία ενδέχεται να έχει κυκλοφορήσει τα δύο νέα της Nord smartphone σε Android 10 για να προσφέρει το ελάχιστο δυνατό λογισμικό υποστήριξης.

Τελικά, το μότο OnePlus “Never Settle” φαίνεται λίγο φτηνό όταν εφαρμόζεται στα Nord N10 5G και Nord N100. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η OnePlus ανακοίνωσε αποτελεσματικά ότι έχει ήδη εγκαταλείψει τα Nord N10 5G και Nord N100 πριν τα κυκλοφορήσει.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα