Ο Lei Jun και άλλα 30 άτομα είναι να βραβευτούν με το υψηλότερο βραβείο του Beijing Science and Technology!

Από τη Δημοτική Επιτροπή Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πεκίνου, πληροφορηθήκαμε ότι οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πεκίνου για το 2020 έχουν ολοκληρωθεί και έχουν ληφθεί συνολικά 633 υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορηθήκαμε, υπάρχουν 79 υποψηφιότητες για βραβεία χαρακτήρων (συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Zhongguancun για εξαιρετική συμβολή, του βραβείου Zhongguancun για εξαιρετική νεολαία και του βραβείου Zhongguancun για διεθνή συνεργασία) και υποψηφιότητες για βραβεία έργου (συμπεριλαμβανομένου του βραβείου φυσικής επιστήμης, του βραβείου τεχνολογικής εφεύρεσης και Βραβείο προόδου επιστήμης και τεχνολογίας)άλλες 554 υποψηφιότητες.

Επί του παρόντος, ο κατάλογος των υποψηφιοτήτων έχει δημοσιευτεί στον “ιστότοπο της Επιτροπής Δημοτικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Πεκίνου”. Το περιεχόμενο δημοσιότητας του βραβείου χαρακτήρων περιλαμβάνει τους υποψηφίους. το περιεχόμενο δημοσιότητας του έργου με το όνομα του έργου, τον υποψήφιο, την κατηγορία του βραβείου υποψηφιότητας, το επίπεδο υποψηφιότητας, τον κύριο κατάλογο υλικού υποστήριξης, τον υποψήφιο και την κατάταξη, την υποψήφια μονάδα και την κατάταξη. Ο χρόνος δημοσιότητας είναι από τις 16 Νοεμβρίου 2020 έως και τις 24 Νοεμβρίου 2020 (7 εργάσιμες ημέρες).

Ανάμεσά τους, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi Lei Jun, ο πρόεδρος του ομίλου Qi Anxin Qi Xiangdong, το Ινστιτούτο Έρευνας Τεχνητής Νοημοσύνης του Πεκίνου Zhiyuan και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πεκίνου Huang Tiejun υποδείχθηκαν για το βραβείο Zhongguancun για εξαιρετική συμβολή.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram