Παρουσίαση: BGVP DMG ακουστικά. Επαγγελματικά 2DD+4BA Hybrid Drivers ακουστικά με αποσπώμενο MMCX καλώδιο.

Μοίρασε την γνώση...

Το να μπορώ να ξεκλέβω λίγη ώρα μέσα στην ημέρα και ν’ ακούω λίγη μουσική, ανάμεσα στις διάφορες δουλειές που κάνω, είναι κάτι που με ηρεμεί και με αποφορτίζει. Βέβαια για ν’ ακούσεις καλά μουσική, πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα ακουστικά, έτσι ώστε να μην ενοχλείς τους άλλους αλλά και εσύ να μπορεί να ακούσεις χωρίς απώλειες. Ευτυχώς μου έρχονται για παρουσίαση διάφορα προϊόντα, οπότε έχω την ευκαιρία να δοκιμάζω και να βλέπω τι είναι πραγματικά καλό. Έτσι όταν πριν μερικές ημέρες η εταιρεία BGVP μου έστειλε την τελευταία της δημιουργία στα ακουστικά, τα BGVP DMG, πραγματικά χάρηκα από την απόδοση τους και έχουν γίνει πια η μόνιμη συντροφιά μου όταν θέλω ν’ ακούσω μουσική.

banner

Τα BGVP DMG μου ήρθαν με το ταχυδρομείο από το κατάστημα τους, χωρίς κανένα πρόβλημα φυσικά. Ανοίγοντας την συσκευασία του ταχυδρομείου, μέσα είχε ένα ωραίο άσπρο κουτάκι, όπου στην επάνω μεριά είχε τα ακουστικά που μου στείλανε σε φωτογραφία με τα χαρακτηριστικά τους από κάτω στα κινέζικα, ενώ στην από κάτω μεριά, είχε σε σχέδιο που είναι κατασκευασμένα τ’ ακουστικά, με περισσότερα χαρακτηριστικά στ’ αγγλικά αυτή την φορά. Στο πλάι, υπήρχε ένδειξη όπου έλεγε ότι το κουτί που μου στείλανε ήταν η έκδοση χωρίς μικρόφωνο. Άρα τ’ ακουστικά αυτά κυκλοφορούν σε δύο εκδόσεις λοιπόν, με και χωρίς μικρόφωνο.

Ανοίγοντας την συσκευασία, βλέπουμε μέσα δύο κουτάκια, όπου στο ένα είναι τ’ ακουστικά, μόνο και στο δεύτερο κουτί όπως θα δούμε, έχει όλα τα ανταλλακτικά για τ’ ακουστικά όπως και τα ειδικά ακροφύσια για να έχετε εξειδικευμένη απόδοση του ήχου.

Google news

Κάτω ακριβώς από τα δύο κουτιά που βλέπουμε στην φωτογραφία από πάνω, έχει το αποσπώμενο καλώδιο ήχου, ένα εγχειρίδιο και ένα χαρτί εγγύησης της εταιρείας.

Govee Many GEOs Atlas VPN

Ανοίγοντας τώρα το κουτί που βλέπουμε στην πιο πάνω φωτογραφία που αναγράφει το όνομα της εταιρείας, μέσα θα βρούμε ένα πιαστήρι για το καλώδιο για να στερεώνεται καλύτερα πάνω μας, διάφορα ανταλλακτικά μαξιλαράκια για τ’ ακουστικά και σε διάφορα χρώματα, δύο βάσεις από ελαστικό πλαστικό, όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε στην ειδική εγκοπή που έχει το καλώδιο των ακουστικών και έτσι να στερεωθούν με απόλυτη ασφάλεια τα ακουστικά γύρω από το αυτί μας και δύο είδη ακροφυσίων.

Τα ακροφύσια αυτά, όπως αναφέρει η εταιρεία, είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να δίνουν το βέλτιστο αποτέλεσμα ανάλογα με το τι θέλουμε ν’ ακούσουμε. Έτσι τα μαύρα ακροφύσια που θα τα βρείτε ήδη στ’ ακουστικά, είναι για ισορροπημένο ήχο, τα χρυσά που είναι μέσα στο κουτάκι, είναι για δυνατό μπάσο ενώ τέλος τ’ ασημένια που και αυτά είναι μέσα στο πλαστικό διάφανο κουτάκι, είναι για σοπράνο ήχο (treble).


Το αποσπώμενο καλώδιο ήχου είναι μήκους 1.2 μέτρα και είναι σαν να έχει πλεχτεί. Απ’ ότι έχω προσέξει, καλώδια σε αυτή την μορφή δεν μπερδεύονται και είναι πιο ωραία και πιο ανθεκτικά. Τα δικά μου καλώδια ήταν στο ασημί γιατί είναι η έκδοση χωρίς μικρόφωνο, ενώ εάν πάρετε την έκδοση με το μικρόφωνο το χρώμα του καλωδίου είναι στο μαύρο. Από την μία μεριά θα βρείτε δύο βύσματα που συνδέονται με τ’ ακουστικά, ενώ από την άλλη υπάρχει ένα βύσμα για την 3.5mm θύρα ακουστικών σας, με επικάλυψη ασημιού και με προστατευτικό καπάκι για να μην χαλάσει. Το καλώδιο φέρει 4 ενισχυμένους οδηγούς με δύο δυναμικούς για το μέγιστο αποτέλεσμα, χωρίς να έχετε απώλειες στον ήχο, με μείωση των παρεμβολών, ειδικά σχεδιασμένο για μουσικούς αλλά και λάτρεις των επαγγελματικών ακουστικών.

Τα DMG ακουστικά έχουν αντίσταση 18Ω, ευαισθησία 110dB και εύρος ανταπόκρισης στις συχνότητες 15 – 25000Hz. Παρόλο που δεν διαθέτουν κανένα ενεργό μηχανισμό ακύρωσης του θορύβου, ο ήχος βγαίνει τόσο δυνατά και καθαρά από τ’ ακουστικά που όταν βάλω τον ήχο τέρμα στο κινητό, δεν ακούω ούτε τον εαυτό μου όταν μιλάει!!! Στ’ ακουστικά υπάρχει ειδική επιχρυσωμένη θύρα για να συνδέσετε τα βύσματα του καλωδίου ήχου.

Δείτε και ένα μικρό βίντεο παρουσίαση που έφτιαξα για να δείτε πως είναι τ’ ακουστικά και την απόδοσή τους.

Όπως βλέπετε τα BGVP DMG ακουστικά είναι πραγματικά με πολύ ωραία εμφάνιση και εάν τα δοκιμάζατε θα βλέπατε και εσείς την επαγγελματική τους απόδοση. Τα συστήνω για μουσικούς, μουσικόφιλους και για άτομα που ξέρουν τι ψάχνουν και θέλουν. Θα τα βρείτε στο μαγαζί της BGVP στο Aliexpress σε πάρα πολύ καλή τιμή για τις επιδόσεις τους!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

2 Άποψη για τα “Παρουσίαση: BGVP DMG ακουστικά. Επαγγελματικά 2DD+4BA Hybrid Drivers ακουστικά με αποσπώμενο MMCX καλώδιο.”

  1. Anastasios Grigoriadis

    140 ευρώ τα λέει ο άλλος πάρα πολύ καλή τιμή, στα τόσα χρήματα παίρνω senheiser έλεος

    1. Απ’ ότι βλέπω έχει με 273€ τα Sennheiser IE 80, που είναι παρόμοια στο Skroutz, in ear όπως είναι αυτά, που τα έχουν στη μισή τιμή στο BGVP, εκτός εάν δεν βλέπω κάτι καλά….

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram