Το PlayStation 5 δεν θα επιτρέψει στους χρήστες να προσθέσουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης στην αρχή!

Παρόλο που το PlayStation 5 και το Xbox Series X έρχονται με σκληρό δίσκο 1 TB, δεν θα είναι αρκετό τα επόμενα χρόνια. Πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι το Xbox Series S έρχεται με 364 GB εύχρηστου χώρου αποθήκευσης, αλλά τουλάχιστον, μπορεί να επεκταθεί. Οι χρήστες του PlayStation 5, από την άλλη πλευρά, δεν θα έχουν το προνόμιο μέχρι πολύ αργότερα στον κύκλο κυκλοφορίας.

Ένας εκπρόσωπος της Sony είπε ότι η μνήμη του PlayStation 5 δεν μπορεί να επεκταθεί κατά την κυκλοφορία και ότι η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί μέσω μελλοντικής ενημέρωσης. Η αποσυναρμολόγηση της κονσόλας μας έδειξε ότι έρχεται με μια δωρεάν υποδοχή NVMe, η οποία μπορεί να ενισχύσει τη μνήμη της. Ενώ η Microsoft αναγκάζει τους χρήστες να αγοράσουν έναν ιδιόκτητο σκληρό δίσκο 220 $, η εγκατάσταση είναι πολύ πιο εύκολη, καθώς συνδέεται απευθείας στην κονσόλα. Ωστόσο, η εγκατάσταση μονάδας δίσκου στο PlayStation 5 απαιτεί κάποια δευτερεύουσα εργασία αποσυναρμολόγησης, η οποία μπορεί να αποδειχθεί τρομακτική εργασία για χρήστες με λιγότερη εμπειρία.

Τουλάχιστον, οι χρήστες του PlayStation 5 θα μπορούν να παίξουν παιχνίδια PlayStation 4 από έναν σκληρό δίσκο USB. Θα είναι ένα όφελος για πολλούς λάτρεις, καθώς η τρέχουσα βιβλιοθήκη PlayStation 5 δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη για τώρα. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς αντιμετωπίζει η Sony το επεκτάσιμο αίνιγμα αποθήκευσης. Η Sony ενδέχεται να επιτρέψει ή να μην επιτρέψει στους χρήστες να εγκαταστήσουν σχεδόν οποιοδήποτε PCI-e Gen4 NVMe SSD στην κονσόλα, καθώς χρειάζεται να ελέγξει πολλά κουτιά όπως υψηλό εύρος ζώνης μνήμης, συμβατότητα με τον ελεγκτή I / O της Sony και πολλά άλλα, πριν από αυτό μπορεί να τρέξει στην κονσόλα. Πιθανότατα, η Sony μπορεί να περιμένει γρηγορότερα, πιο αποδοτικά SSD NVMe για να χτυπήσει την αγορά προτού επιτρέψει στους χρήστες να προσθέσουν ένα στο PlayStation 5.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα