Το Samsung Galaxy Watch 3 παίρνει ενημέρωση και μετράει τον κορεσμό σας καλύτερα μας λέει η εταιρεία!

Η Samsung κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή μια ενημέρωση στο Galaxy Watch 3 που θα κάνει τη χρήση του αισθητήρα SpO2 μια πιο αξιόπιστη εμπειρία.

Η ενημέρωση υλικολογισμικού R840XXU1BTK1 προωθείται στην Κορέα με σκοπό να προσφέρει πιο σταθερές μετρήσεις από τον βιομετρικό αισθητήρα, υποσχόμενη καλύτερη ακρίβεια και βελτίωση της ταχύτητας με την οποία πραγματοποιούνται αυτές οι μετρήσεις οξυγόνου στο αίμα.

Ενώ οι μετρήσεις με τον αισθητήρα SpO2 στις δοκιμές μας ήταν γενικά ακριβείς σε σύγκριση με ένα ειδικό παλμικό οξύμετρο, αντιμετωπίσαμε προβλήματα κατά την ανάγνωση στην πρώτη προσπάθεια.

Ωστόσο, συναντήσαμε επίσης παρόμοια προβλήματα με τον ίδιο αισθητήρα σε ρολόγια από το Huawei Watch GT2e (φαίνεται δεν είναι μόνο η Huami που βγάζει αισθητήρες με πρόβλημα…).

Σε αντίθεση με τη μέτρηση του καρδιακού ρυθμού από τον καρπό, συνιστάται να τοποθετείτε το χέρι σας σε ένα τραπέζι και να βεβαιωθείτε ότι το ρολόι είναι κοντά στην καρδιά σας.

Μια ποικιλία πραγμάτων μπορεί να επηρεάσει την καλή ανάγνωση, όπως το να βεβαιωθείτε ότι το smartwatch ή smartband κάθεται αρκετά σφιχτό στον καρπό, βεβαιωθείτε ότι δεν μιλάτε κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης και ότι το ρολόι κάθεται πάνω στον καρπό.

Φαίνεται ότι αυτή η ενημέρωση είναι ο τρόπος της Samsung να αναγνωρίσει ότι δεν λειτούργησε καλά κατά την κυκλοφορία και ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα τώρα.

Ως υπενθύμιση, οι αισθητήρες SpO2 βρήκαν το δρόμο τους σε μια σειρά από smartwatch και fitness trackers με την υπόσχεση να μετρήσουν τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα με επί τόπου δοκιμές ή παρακολουθώντας συνεχώς αυτά τα επίπεδα κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την παρακολούθηση αυτής της μέτρησης, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για τον εντοπισμό εάν έχετε προβλήματα αναπνοής κατά τον ύπνο που θα μπορούσαν να αποδείξουν διαταραχές όπως η άπνοια ύπνου.

Για τους γυμναστές, μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα όταν προπονείστε σε υψόμετρο για να εκτιμήσετε την ικανότητά σας να εκπαιδεύετε άνετα σε πιο δύσκολο περιβάλλον για να εκτελεί το σώμα.

Στο smartwatch της Samsung, οι αναγνώσεις χρησιμοποιούνται για σκοπούς φυσικής κατάστασης και ευεξίας και δεν σας προτείνει να τις χρησιμοποιείτε για πιο σοβαρή παρακολούθηση της υγείας αυτήν τη στιγμή. Φανταζόμαστε ότι θα μπορούσε να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, όταν αισθάνεται άνετα να το προτείνουμε.

Εκτός από τις βελτιώσεις του SpO2, η νέα ενημέρωση εισάγει επίσης έναν προπονητή φωνής για δραστηριότητες άσκησης, όπως τρέξιμο και ποδηλασία, εάν χρειάζεστε κάποια πρόσθετη καθοδήγηση όταν καίτε αυτές τις θερμίδες.

Μπορείτε επίσης να περιμένετε κάποιες γενικές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις σταθερότητας για να κάνετε αυτό το smartwatch της Samsung να λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

Ακούγεται ότι η ενημέρωση είναι να εμφανιστεί και σε συσκευές Galaxy Watch 3 εκτός Κορέας. Μπορείτε να το ελέγξετε αυτό και εάν η ενημέρωση είναι διαθέσιμη, μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Samsung Galaxy Wearable στο τηλέφωνό σας.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα