Το Xiaomi Redmi Note 9S πήρε τελικά την MIUI 12! Δείτε από που θα την κατεβάσετε!

Έχουν περάσει λίγες μόνο εβδομάδες από τότε που η Xiaomi αναβάθμισε το Redmi Note 9S σε MIUI 12 στην Ευρώπη, κάτι που έκανε με το V12.0.1.0.QJWEUXM. Ωστόσο, η εταιρεία έχει πλέον δώσει την επόμεν η έκδοση, V12.0.2.0.QJWEUXM, αντικαθιστώντας το V12.0.1.0.QJWEUXM στη διαδικασία. Εάν η συσκευή σας δεν έλαβε το V12.0.1.0.QJWEUXM, τότε το V12.0.2.0.QJWEUXM θα πρέπει να το φέρει στο MIUI 12 μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η Xiaomi δεν έχει κάνει πολλές αλλαγές από το V12.0.1.0.QJWEUXM, οπότε μένει να δούμε γιατί έβγαλε νέα έκδοση και έδωσε το V12.0.2.0.QJWEUXM. Σύμφωνα με το changelog της νέας ROM, η Xiaomi βελτιστοποίησε μόνο την απόδοση του συστήματος βελτιώνοντας παράλληλα την ασφάλεια και τη σταθερότητα του συστήματος. Συνήθως, αυτό σημαίνει ότι η Xiaomi έχει αναβαθμίσει το επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας της συσκευής Android, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το V12.0.2.0.QJWEUXM.

Το V12.0.2.0.QJWEUXM θα φτάσει ως over-the-air (OTA), αν και τα αρχεία OTA μπορούν ήδη να ληφθούν χειροκίνητα από τους διακομιστές της Xiaomi. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το αρχείο zip αποκατάστασης, εάν θέλετε να ξεκινήσετε εκ νέου με το Redmi Note 9S. Σύμφωνα με το Xiaomi Firmware Updater, το V12.0.2.0.QJWEUXM είναι επί του παρόντος μια έκδοση Stable Beta, αν και το Adimorah Blog διαφωνεί.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram