Από Άλλον πλανήτη!!! Τώρα…Κάποιοι διοργανώνουν Κόντρες ταχύτητας στη Σελήνη…

Μετά τον διαστημικό τουρισμό, φαίνεται πως ακολουθούν τα διαστημικά σπορ. Αυτό φαίνεται πως έχει κατά νου η εταιρεία Moon Mark, η οποία φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη που θα διοργανώσει αγώνες ταχύτητας στη σεληνιακή επιφάνεια. Η αμερικανική εταιρεία έχει ξεκινήσει τη συνεργασία της με το brand αεροναυπηγικής και διαστήματος Lunar Outpost.

Το φιλόδοξο πλάνο τους περιλαμβάνει αγώνες ταχύτητας στη Σελήνη και μάλιστα μέσα στο 2021. Η γενικότερη ιδέα είναι να μεταφερθούν εκεί δύο τετράτροχα moon rovers -προφανώς με κάποιο διαστημόπλοιο που θα μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή μεταφορά τους- τα οποία θα αναμετρηθούν σε μία προκαθορισμένη διαδρομή.

Ασφαλώς, θα πλοηγηθούν στη σεληνιακή επιφάνεια remotely και η δράση τους θα καταγράφεται από 360-degree cameras, με την εικόνα να μεταφέρεται live στη Γη.

Τα οχήματα θα είναι τροποποιημένες εκδοχές των Lunar Outpost’s Mobile Autonomous Prospecting Platforms, που έχουν σχεδιαστεί αρχικά για εξερεύνηση επιφανειών σε άλλους πλανήτες.

Σύμφωνα με την Moon Mark, τα συγκεκριμένα οχήματα “θα είναι τα πιο γρήγορα που προσγειώθηκαν ποτέ στην επιφάνεια του φεγγαριού“. Η εταιρεία φέρεται να έχει κάνει μάλιστα τις πρώτες επαφές για το project με την SpaceX του Elon Musk.

Πηγή: Esquire

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα