Αποκτήστε με 15.6€ το Boxym Smart Bluetooth 5.1 ψηφιακό οξύμετρο, με δυνατότητα σύνδεσης με το κινητό και καταγραφής και του δείκτη διάχυσης!

Μοίρασε την γνώση...

Η χρήση οξύμετρου όπως σας έχω πει, είναι δυστυχώς πια απαραίτητη πολλές φορές, όχι μόνο λόγο χρονιών αναπνευστικών παθήσεων, αλλά και λόγο κορονοϊού.  Έτσι σας έχω αυτή την φορά ένα πάρα πολύ καλό ψηφιακό οξύμετρο με έγχρωμη οθόνη και με δυνατότητα καταγραφής του δείκτη διάχυσης.

Το ψηφιακό οξύμετρο της Boxym, μπορεί και μετρά με ακρίβεια τα επίπεδα κορεσμού οξυγόνου στο αίμα σας (SpO2), τον ρυθμό του παλμού, την ένταση του παλμού και την κυματομορφή παλμού και τα εμφανίζετε εύκολα σε μια μεγάλη οθόνη OLED. Σε περίπτωση που οι τιμές που καταγράφει δεν είναι φυσιολογικές, η οθόνη θα αναβοσβήνει. Αυτό γίνεται όταν εντοπιστεί μη φυσιολογικό SpO2 ή ρυθμός παλμού. Τ’ οξύμετρο συνοδεύετε με εφαρμογή που την εγκαθιστάτε στο κινητό σας και συνδέεται το οξύμετρο.

 

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή χωρίς επιπλέον κόστος, για να καταγράψετε και ν’ αποθηκεύσετε μια ανάγνωση έως και 10 ώρες συνεχώς. Υπόψιν για να γίνει αυτό, θα πρέπει η εφαρμογή να τρέχει όλη την ώρα. Προβολή των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, με γραφική αναφορά στις τάσεις του κορεσμού οξυγόνου αίματος και του καρδιακού ρυθμού.

Το ψηφιακό οξύμετρο της BOXYM, είναι κατασκευασμένο από ABS. Θα το βρείτε στο γκρι, με βάρος 42.5g και διαστάσεις 58 x 32 x 34mm. Συνδέετε με το κινητό σας μέσω Bluetooth 5.1 και για να λειτουργήσει χρειάζεται 2 x 1.5V AAA μπαταρίες. Η οθόνη του είναι έγχρωμη, HD, με διαστάσεις 1.3′ QVFA, 320 x 240 HD OLED an;alysh. Μπορεί και μετράει τον κορεσμό 70~100% και τους παλμούς 30~250 bpm. Τον δείκτη διάχυσης (Ο Δείκτης Διάχυσης εξυπηρετεί καθώς μέσω αυτού θα γίνει η επιλογή του σωστού σημείου μέτρησης), τον μετράει σε εύρος 0~30%.

Για να αποκτήσετε το ψηφιακό οξύμετρο της Boxym στα 15.6€ μόνο, το πρώτο που πρέπει να κάνετε, είναι μέσω κάποιου browser, να κάνετε log-in στον λογαριασμό σας στο Banggood. Μετά, πατάτε στο μπάνερ από κάτω και συνεχίζετε την παραγγελία κανονικά στον browser. Όταν θα σας ζητηθεί το κουπόνι, εσείς θα δώσετε το BGDESE603.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com