Αποκτήστε με μόλις 10.73€ ψηφιακό οξύμετρο με ψηφιακό θερμόμετρο με το κουπόνι μας από το Banggood

Χειμώνας, ιώσεις, κορωνοϊός. Τρία στοιχεία που κάνουν απαραίτητη την κατοχή σε κάθε σπίτι ενός θερμομέτρου αλλά και ενός οξύμετρου. Και τώρα μπορείτε να τα αποκτήσετε με μόλις 10.73€, με το κουπόνι που θα σας δώσω στη φοβερή προσφορά του Banggood!

Το οξύμετρο έχει IPS έγχρωμη οθόνη. Θα το βρείτε σε μαύρο και άσπρο και μπορεί να μετράει κορεσμό από το 70% έως και το 99%. Η ανάλυση είναι της τάξεως του ±1%. Όσο για τους παλμούς μετράει 30BPM έως και 240BPM με πιθανότητα λάθους ±1. Οι διαστάσεις του οξύμετρου είναι 58 X 32 X 32mm.

Το ψηφιακό θερμόμετρο είναι της εταιρείας TONZE  το μοντέλο DT-101A. Θα το βρείτε στο άσπρο χρώμα και έχει διαστάσεις 124 x 18 x 9mm. Έχει δυνατότητα να μετράει θερμοκρασίες από 32°C έως και 42.9°C, ενώ χρειάζεται μόλις 60 δευτερόλεπτα για να το κάνει αυτό. Η ακρίβεια μέτρησης του είναι ±0.1°C. Για να λειτουργήσει χρειάζεται μία μπαταρία SR41 ή UCC392 ή LR41 τάσης 1.5V.

Για να αποκτήσετε με μόλις 10.73€ την συνδυαστική αυτή προσφορά, μέσω κάποιου browser πρώτα κάνετε log-in στον λογαριασμό σας στο Banggood. Μετά πατάτε το παρακάτω κουμπί και συνεχίζετε πάντα μέσω του browser την παραγγελία. Όταν θα σα ζητηθεί το κουπόνι, εσείς θα δώσετε το BGXIN878.

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα