Ασύρματα ακουστικά Tronsmart Apollo Bold: Με προχωρημένα χαρακτηριστικά και ρυθμίσεις μέσω εφαρμογής!

Μοίρασε την γνώση...

Με τα Bluetooth ασύρματα ακουστικά Apollo Bold της Tronsmart, έχουμε ήδη ασχοληθεί στην ιστοσελίδα μας. Τα έχω και τα χρησιμοποιώ εδώ και δύο μήνες και μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί! Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να γράψω σήμερα αυτό το άρθρο για να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου. Τα Apollo Bold είναι ακουστικά τύπου ψείρας που συνδέονται ασύρματα μεταξύ τους, μέσω του πρωτοκόλλου TWS (True Wireless Stereo). Έτσι μπορούμε να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική  στερεοφωνικά, απαλλαγμένοι τελείως από καλώδια. Μπορούμε ακόμα να τα χρησιμοποιούμε και στις συνομιλίες μας με το κινητό, αφού διαθέτουν ενσωματωμένα μικρόφωνα. Είναι πολύ βολικά στη χρήση τους και συνοδεύονται από μια θήκη – power bank που χρησιμοποιείται για την φύλαξη και την φόρτισή τους.

banner

Περιγραφή

Διαφήμιση

Τα Apollo Bold θα λέγαμε ότι θυμίζουν σχεδιαστικά τα Encore Spunky αφού έχουν στρογγυλό σχήμα. Το ίδιο και η θήκη τους. Το μέγεθός τους όμως είναι μικρότερο, οπότε παραμένουν διακριτικά όταν τα φοράμε. Διαθέτουν ένα κυκλικό μεταλλικό δακτυλίδι στο χρώμα του χαλκού, κάτι που τους δίνει έναν αέρα πολυτέλειας. Έχουν ακόμα μια ενδεικτική λυχνία λειτουργιών κάτω από το σήμα της Tronsmart που δεσπόζει πάνω τους.  Στην κάτω πλευρά έχουν διακριτικά L και R για το αριστερό και το δεξί αντίστοιχα. Διαθέτουν έξι (!) μικρόφωνα και ενεργή λειτουργία ακύρωσης θορύβου (ANC) προσφέροντας αξεπέραστη στερεοφωνική συνομιλία. Ακόμα διαθέτουν κουμπί αφής πολλαπλών λειτουργιών για απάντηση κλήσης, play / pause, επόμενο / προηγούμενο τραγούδι, ενεργοποίηση λειτουργίας του ηχητικού ψηφιακού βοηθού (Siri, Google, κλπ). Έχουν πολύ ποιοτική και στιβαρή κατασκευή.

Google news

Η θήκη – power bank που περιέχει τα ακουστικά είναι μικρή και έχει σχήμα κυκλικό. Είναι πολύ ελαφριά αφού ζυγίζει μόλις 54 gr, μαζί με τα ακουστικά. Διαθέτει μαγνητικό καπάκι και στην πάνω πλευρά της υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας. Στην πίσω πλευρά της υπάρχει μια θύρα type C που χρησιμοποιείται για φόρτιση. Μπροστά η θήκη διαθέτει μια λυχνία ένδειξης χωρητικότητας της μπαταρίας. Αυτή αναβοσβήνει με λευκό χρώμα όταν φορτίζουν τα ακουστικά και με κόκκινο όταν η χωρητικότητά της μπαταρίας είναι κάτω από 10% και πρέπει να την φορτίσουμε. Όταν την φορτίζουμε, αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα κατά την διάρκεια της φόρτισης και σβήνει τελείως όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση. Δυστυχώς η Tronsmart σταμάτησε να βάζει στις θήκες φόρτισης των τελευταίων μοντέλων των ακουστικών της, τις τέσσερεις ενδεικτικές λυχνίες που δείχνουν με μεγαλύτερη ακρίβεια την κατάσταση φόρτισης. Αυτή νομίζω ότι είναι μία σημαντική έλλειψη. Η θήκη και τα ακουστικά έχουν χρώμα μαύρο ματ.

Geekmaxi Many GEOs ZTE Many GEOs

Η συσκευασία των Apollo Bold είναι πραγματικά εντυπωσιακή! Είναι ένα αρκετά μεγάλο πολύχρωμο κουτί από σκληρό χαρτόνι. Σε όλες τις πλευρές του έχει φωτογραφίες και κείμενα με τα χαρακτηριστικά των ακουστικών. Τα περιεχόμενά είναι τοποθετημένα σε τρία επίπεδα. Πάνω πάνω υπάρχουν η θήκη και τα ακουστικά. Στο επόμενο επίπεδο βρίσκουμε ένα φυλλάδιο οδηγιών σε επτά γλώσσες (όχι όμως Ελληνικά), την κάρτα εγγύησης, ένα συνοπτικό φυλλάδιο οδηγιών, το καλώδιο USB Type C για την φόρτιση και δύο ζευγάρια ανταλλακτικά ear tips σιλικόνης, σε μέγεθος Small και Large. Τα Medium είναι ήδη τοποθετημένα στα ακουστικά. Στο τελευταίο επίπεδο θα βρούμε την υφασμάτινη θήκη για την φύλαξη των ακουστικών. Πραγματικά η Tronsmart έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στον σχεδιασμό της συσκευασίας και περιλαμβάνει σε αυτή όλα όσα θα θέλαμε!

Τεχνικά χαρακτηριστικά


Έκδοση Bluetooth: 5.0

Επεξεργαστής: Qualcomm® QCC5124 με υποστήριξη aptX, AAC και SBC

Συμβατότητα: HSP, HFP, A2DP, AVRCP

Εμβέλεια: Μέχρι 15 μέτρα σε ανοιχτό χώρο

Μπαταρίες ακουστικών: 2 Χ 85 mAh, πλήρης φόρτιση 2,5 ώρες

Μπαταρία στη θήκη φόρτισης: 500 mAh, με πλήρη φόρτιση 2,5 ώρες

Ακρόαση μουσικής: 10 ώρες, με την θήκη μέχρι 30 ώρες

Διάμετρος ηχείων: 10 mm

Διαστάσεις: Ακουστικά: 16,86 x 23,13 x 23,9 mm, Θήκη – Power Bank: 29,45 x 19,03 mm

Προστασία από την υγρασία: IP45

Λειτουργίες – Απόδοση

Τα ακουστικά Apollo Bold ενεργοποιούνται μόλις τα αφαιρέσουμε από τις μαγνητικές υποδοχές τους. Η σύνδεση με το κινητό γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα χάρη στην έκδοση Bluetooth 5.0. Μόλις τα τοποθετήσουμε πάλι στην θήκη τους απενεργοποιούνται αυτόματα. Η σύνδεση Bluetooth είναι πολύ σταθερή χωρίς καθόλου διακοπές.

Κατά την λειτουργία αναπαραγωγής ήχου από βίντεο, δεν παρατηρούμε καμία καθυστέρηση του ήχου σε σχέση με την εικόνα. Αυτό συμβαίνει γιατί τα ακουστικά αυτά χρησιμοποιούν την τεχνολογία μετάδοσης στερεοφωνικού σήματος TrueWireless™ Stereo Plus (TWS Plus). Έτσι εξασφαλίζεται η ταυτόχρονη λήψη σήματος Bluetooth, τόσο από το αριστερό όσο και από το δεξί ακουστικό. Τα περισσότερα ακουστικά TWS χρησιμοποιούν απλή στερεοφωνική τεχνολογία TrueWireless. Σε αυτή το πρωτεύον ακουστικό  λαμβάνει πρώτα το σήμα και στη συνέχεια το μεταδίδει στο άλλο ακουστικό, προκαλώντας έτσι μικρή καθυστέρηση.

Η λειτουργία hands free πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα και τα στερεοφωνικά μικρόφωνα (έξι στο σύνολο) προσφέρουν αποτελεσματική μείωση του θορύβου του περιβάλλοντος, προς κάθε κατεύθυνση. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην ενεργή τεχνολογία ακύρωσης θορύβου Feedforward & Feedback η οποία μπορεί να ακυρώσει μέχρι και 35 dB θορύβου του περιβάλλοντος χώρου.

Τα ακουστικά αυτά διαθέτουν ηχητική ειδοποίηση της κατάστασής τους με ευχάριστη γυναικεία φωνή στα Αγγλικά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο το ένα σαν μονοφωνικό ακουστικό Bluetooth. Μόλις όμως ενεργοποιήσουμε και το άλλο, αυτόματα μετατρέπονται σε στερεοφωνικά.

Τα Apollo Bold εφαρμόζουν άριστα στα αυτιά, χωρίς να πέφτουν ή να κουράζουν. Με την σωστή επιλογή του μεγέθους των ear tips, από τα τρία διαθέσιμα, μπορούμε να πετύχουμε την τέλεια εφαρμογή. Ο ήχος τους είναι εξαιρετικός και αναπαράγουν τέλεια όλες τις ακουστικές συχνότητες. Προσφέρουν βαθιά μπάσα και κρυστάλλινα πρίμα. Γενικά ο ήχος τους είναι ισορροπημένος και πλούσιος.

Τα συγκεκριμένα ακουστικά έχουν αισθητήρα του αυτιού μας. Αυτό σημαίνει ότι όταν τα βγάζουμε από τα αυτιά, αυτόματα σταματά η αναπαραγωγή του ήχου. Όταν τα τοποθετούμε στα αυτιά μας, ο ήχος αρχίζει πάλι. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο αφού συμβάλει στην καλή διαχείριση της μπαταρίας, προσφέροντας την μέγιστη διάρκειά της.

Τα ακουστικά έχουν πιστοποίηση προστασίας από την υγρασία, IP45. Έτσι μπορούν να λειτουργούν χωρίς να επηρεάζονται από υγρασία, ιδρώτα και από πιτσιλιές νερού. Μπορούμε λοιπόν να τα χρησιμοποιούμε ακόμα και κατά τη διάρκεια εντατικής προπόνησης ή τζόκινγκ στη βροχή, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Άφησα για το τέλος ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό των Apollo Bold. Αυτό είναι η δυνατότητα χειρισμού τους μέσω εφαρμογής από το κινητό. Πρόκειται για την εφαρμογή Tronsmart και είναι διαθέσιμη για Android και για iOS. Μέσω αυτής μπορούμε να βλέπουμε την στάθμη της μπαταρίας τους, να ενημερώνουμε το firmware και να βλέπουμε τις οδηγίες χρήσης. Ακόμα μπορούμε να ενεργοποιούμε ή να απενεργοποιούμε την λειτουργία ακύρωσης θορύβου ANC. Η ενεργοποίηση ANC είναι χρήσιμη στη λειτουργία hands free και η απενεργοποίηση στη λειτουργία ακρόασης μουσικής. Ακόμα μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την λειτουργία ακρόασης των θορύβων του περιβάλλοντος. Αυτό είναι χρήσιμο όταν για παράδειγμα φοράμε τα ακουστικά ενώ κάνουμε ποδήλατο και θέλουμε να ακούμε τους διάφορους ήχους του περιβάλλοντος, για λόγους ασφαλείας. Η εφαρμογή μας προσφέρει ακόμα προκαθορισμένες ρυθμίσεις Equalizer, ανάλογα με την μουσική που ακούμε. Υπάρχουν οι επιλογές: κανονικό (για λειτουργία hands free), Κλασική μουσική, Jazz, Pop και Rock. Τέλος μπορούμε να αλλάζουμε τις λειτουργίες που ενεργοποιούνται όταν πατάμε τα κουμπιά αφής των ακουστικών, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Η ύπαρξη της εφαρμογής Tronsmart πραγματικά απογειώνει την χρηστικότητα των Apollo Bold! Με την βοήθειά της έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των ακουστικών και μπορούμε να τα προσαρμόσουμε απόλυτα στις ανάγκες και στις προτιμήσεις μας.

Συμπέρασμα

Αν θέλετε να αγοράσετε στερεοφωνικά Bluetooth ακουστικά που να ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από πλευράς λειτουργιών και δυνατοτήτων, τότε τα Apollo Bold είναι η απόλυτη επιλογή. Διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες όπως: Ενεργή Ακύρωση Θορύβου (ANC), TWS Plus, αισθητήρα αυτιού και χειρισμό μέσω εφαρμογής. Έχουν άριστη ποιότητα κατασκευής και απίθανο ήχο. Για όλα αυτά που προσφέρουν, η τιμή τους που είναι χαμηλότερη από τα 80 €, είναι απόλυτα λογική. Αν συνυπολογίσουμε ότι αντίστοιχα προϊόντα άλλων εταιρειών κοστίζουν πάνω από 160 €, έχουμε έναν ακόμα σοβαρό λόγο να τα επιλέξουμε.

 

Σήμερα μπορούμε να αποκτήσουμε τα Tronsmart Apollo Bold από το Geekbuying σε τιμή προσφοράς. Η χαμηλότερη τιμή ισχύει για τις αποθήκες της Τσεχίας. Τα παραλαμβάνουμε σε πέντε εργάσιμες μέρες, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση τελωνείου!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram