Αυτή είναι η πρώτη πραγματική φωτογραφία του αναμενόμενου Google Pixel 5 Pro!?

Υποτιθέμενες εικόνες ενός Pixel 5 Pro έχουν δημοσιευτεί στο / LEAKS. Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες προς το παρόν, εκτός από αυτές τις εικόνες, κάτι που μας κάνει δύσπιστους. Επιπλέον, οι πληροφορίες που παρέχονται από το στιγμιότυπο οθόνης AIDA64 φαίνεται επίσης απενεργοποιημένες.

Google Pixel 5 Pro

Το πρόγραμμα αναφέρει ότι η συσκευή έχει κατασκευαστεί στην πλατφόρμα Kona της Qualcomm – με άλλα λόγια, φέρει τον Snapdragon 865 ή Snapdragon 865 Plus. Εάν το κινητό ήταν εξοπλισμένο με τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm, τον Snapdragon 888, τότε το AIDA64 θα έπρεπε να αναφέρει ότι βασίζεται στην πλατφόρμα lahaina. Δεν θα υπήρχε πρόβλημα με την απελευθέρωση μιας συσκευής το 2021 με Snapdragon 865 ή Snapdragon 865 Plus, αλλά θα ήταν περίεργη κίνηση για έναν μεγάλο OEM Android όπως η Google.

Οι φωτογραφίες δείχνουν επίσης ότι η συσκευή δεν έχει ορατή κάμερα μπροστά. Οι ειδικοί του Sparrows News πιστεύουν ότι η απουσία μπροστινής κάμερας υποδηλώνει ότι η συσκευή διαθέτει οθόνη κάτω από την οθόνη, μια τεχνολογία που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη στο ZTE Axon 20 5G. Παρεμπιπτόντως, αυτή η συσκευή διαθέτει 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, ταιριάζοντας με τις προδιαγραφές που αναφέρει το AIDA64. Το ZTE Axon 20 5G διαθέτει ένα ηχείο κάτω από την οθόνη, το οποίο η συσκευή που απεικονίζεται, σαφώς το στερείται.

Google Pixel 5 Pro

Υπήρξαν φήμες ότι η Google θα κυκλοφορήσει μια «αληθινή ναυαρχίδα» το πρώτο τρίμηνο του 2021, αλλά δεν έχει εμφανιστεί τίποτα άλλο για τη συσκευή από τότε που ο Max Weinbach το ανέφερε τον περασμένο μήνα. Η Google υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει συναρπαστικό υλικό τον επόμενο χρόνο, οπότε ένα Pixel με κάμερα κάτω από την οθόνη θα ταιριάζει σε αυτήν την φήμη. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν πάρα πολλές παρατυπίες με αυτό του / LEAKS post για να ληφθεί σοβαρά υπόψη, κατά τη γνώμη μας.

 

Εμείς πάντως είμαστε εδώ για ότι νεότερο να σας ειδοποιήσουμε….

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα