Δείτε αποδόσεις του Samsung Galaxy Z Fold 3 με διπλό και τριπλό δίπλωμα!

Ο Pigtou και οι xleaks σχεδίασαν μια απόδοση του Samsung Galaxy Z Fold 3 με βάση τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Samsung. Το συγκεκριμένο σχέδιο του μηχανήματος μπορεί να είναι άγνωστο, αλλά η βιομηχανία ανέφερε κάποτε ότι το μηχάνημα θα αντικαταστήσει τη σειρά Note. Το κινητό λέγεται ότι θα υποστηρίζει την γραφίδα S Pen αλλά και κάτω από την οθόνη μπροστινή κάμερα.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Samsung δείχνει ότι το αναδιπλούμενο μοντέλο επόμενης γενιάς είναι εκπληκτικά παρόμοιο με το Fold Z 2, αλλά αντί να διπλώνει στο μισό, διπλώνεται κάμπτοντας προς τα μέσα και στις δύο πλευρές. Αυτό σημαίνει ότι το μηχάνημα χρησιμοποιείται ως tablet και θα παραμείνει σε λειτουργία tablet ακόμα και μετά το διπλώσετε, με μια ελαφρώς μικρότερη οθόνη (περιοχή τετάρτου) και τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος. Το μπροστινό πρόσωπο είναι μια οθόνη παρόμοια με έναν υπολογιστή tablet και έναν φακό.

Οι αναδιπλούμενες επιφάνειες και στις δύο πλευρές είναι εξοπλισμένες με γρίλιες ηχείων, οι οποίες μπορούν να μειώσουν την ένταση των ηχείων. Η Samsung μπορεί να χρησιμοποιήσει μια οθόνη 120 Hz.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σχετικά, το κινητό τηλέφωνο με τριπλή αναδιπλούμενη οθόνη και η οθόνη κύλισης ευθυγραμμίζονται περισσότερο με την επιδίωξη της Samsung για το μέλλον, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί εντός ενός έτους. Αυτή η σχεδίαση μπορεί να εμφανιστεί ως και Z Fold 4.

Διαφορετικά από τον μεντεσέ του τύπου διπλής αναδίπλωσης, ο οδηγός είναι ακριβώς το ένα τρίτο της θέσης και διπλώνεται σε σχήμα Ζ. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο LetsGoDigital.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Ο γνωστός για τις διαρροές Tron (@cozyplanes), είπε ότι η Samsung θα λανσάρει ένα τριπλά αναδιπλούμενο “tablet” (αναμένεται να είναι ένα κινητό τηλέφωνο με μεγάλη αναδιπλούμενη οθόνη) και ένα διαφανές κινητό τηλέφωνο οθόνης, ακόμη και ένα μοντέλο οθόνης κύλισης και ένα “Αδιανόητο πρωτότυπο προϊόν”.

Samsung Galaxy Z Fold 3Samsung Galaxy Z Fold 3

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα