Δείτε με τι πραγματικά εντυπωσιακό τρόπο είπε Χρόνια Πολλά η BMW στους πελάτες της!

Είναι, ίσως, η πιο έξυπνη ιδέα που έχει σκεφτεί αυτοκινητοβιομηχανία για να στείλει ευχές στους πελάτες της. Αξιοποιώντας το τεχνολογικά προηγμένο σύστημα πολυμέσων που φιλοξενείται στην κεντρική οθόνη, η βαυαρική φίρμα δημιούργησε ένα εντυπωσιακό εορταστικό animation.

Όποιος έχει ένα καινούριο μοντέλο της BMW με κατάσταση λογισμικού Operating System 7.0, θα μπορεί να βλέπει στην οθόνη τις Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες ευχές της εταιρείας.

Τα εορταστικά animation με τη μουσική στο πνεύμα των ημερών και την ενορχηστρωμένη φωταγώγηση της καμπίνας, είναι διαθέσιμα σε 41 χώρες σε όλο των κόσμο συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Ο εορταστικός χαιρετισμός στην οθόνη εμφανίζεται μέσω του «Intelligent Personal Assistant» με τη φωνητική εντολή «Hey BMW, Merry Christmas» ή μέσα από την ειδική εφαρμογή (Vehicle) στο μενού. Στις χώρες όπου έχει ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα, ο οδηγός μπορεί να παίξει το μήνυμα, σε μορφή βίντεο στο αυτοκίνητο για όλη την εβδομάδα από τις 24 έως τις 31 Δεκεμβρίου.

 

Μία παρόμοια λειτουργία έχει ετοιμάσει η BMW και για την Πρωτοχρονιά. Το New Year Animation θα είναι διαθέσιμο στα αυτοκίνητα με το κατάλληλο σύστημα πολυμέσων από 1 έως 7 Ιανουαρίου. Με την εκκίνηση του οχήματος εμφανίζεται ένα ειδικό banner στην κεντρική οθόνη. Με ένα κλικ ενεργοποιείται το ειδικό πρόγραμμα «New Year», το οποίο περιλαμβάνει ένα εορταστικό animation σε όλο το πλάτος της οθόνης, με επιλεγμένες εορταστικές μελωδίες οι οποίες θα συνοδεύονται από ένα φαντασμαγορικό show από τον φωτισμό της καμπίνας.

Ο οδηγός έχει επίσης τη δυνατότητα να ενεργοποιεί τις ευχές για τη νέα χρονιά από την οθόνη ή με τη βοήθεια του «Intelligent Personal Assistant». Αυτό γίνεται είτε με τη φωνητική εντολή «Hey BMW, Happy New Year», είτε από την ειδική εφαρμογή στο μενού, η οποία θα είναι επίσης διαθέσιμη για μία εβδομάδα. Η ειδική απεικόνιση New Year εμφανίζεται αυτόματα μέχρι τρεις φορές κατά την εκκίνηση του αυτοκινήτου και μετά την πρώτη ενεργοποίηση είναι προσπελάσιμη οποιαδήποτε στιγμή στο μενού Messages.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα