Δείτε πως το “κρασάρισμα” της Google όπως έγινε πχ χθες, μπορεί να είναι ως και επικίνδυνο για τη ζωή μας!

Μοίρασε την γνώση...

Χθες ήταν ένα τυχαίο κρασάρισμα των υπηρεσιών της Google. Την επόμενη φορά ίσως κάτι πολύ πιο σοβαρό!

Την ταλαιπωρία πολλών ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Google Home, ώστε να ελέγχουν τα νοικοκυριά τους ηλεκτρονικά, έφερε η διακοπή της λειτουργίας του δικτύου της Google τη Δευτέρα.

Εκτός από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ηλεκτρονικού κολοσσού, το Gmail καθώς και το YouTube δεν λειτουργούσαν εξαιτίας της διακοπής λειτουργίας του δικτύου της Google, πρόβλημα δημιουργήθηκε και σε άλλες εφαρμογές, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται για τον εξ αποστάσεως έλεγχο των λειτουργιών σε ένα σπίτι.

Έτσι, διάφοροι λάτρεις της ιδέας του «έξυπνου σπιτιού» δεν μπορούσαν πλέον να εκτελέσουν τις πιο απλές από τις λειτουργίες, όπως το να ανάψουν τα φώτα σε ένα δωμάτιο.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ένας Αμερικανός χρήστης στο διαδίκτυο, «Κάθομαι εδώ στο σκοτάδι στο δωμάτιο του μικρού παιδιού μου επειδή το φως ελέγχεται από το @Google Drive Home. Επανεξετάζω … πολλά τώρα» έγραψε στην ανάρτησή του.

Από την πλευρά του, ο Ινδονήσιος μουσικός Χάρι Κιτράδι έγραψε μάλλον ένα από τα πιο επιτυχημένα σχόλια,, αφού έκρινε ότι το «έξυπνο σπίτι» του έγινε ξαφνικά «ηλίθιο».


​Ο Έργουιν Ρενάλντι, παραγωγός του δικτύου ABC News που εδρεύει στην Αυστραλία έγραψε, «ευχαριστώ Google, τώρα δεν μπορώ να ανάψω το φως στο υπνοδωμάτιο μου».

 

Αν και η διακοπή διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα και το δίκτυο επανήλθε γρήγορα, έκανε πολλούς να επανεξετάσουν την απόφασή τους να συνδέσουν τις οικιακές λειτουργίες με το σύστημα.

Άλλωστε, η τεχνολογία των «έξυπνων σπιτιών» από την Google και την Amazon, έχει δεχθεί σφοδρή κριτική τα τελευταία χρόνια.

Ορισμένοι από τους λόγους για την κριτική αυτή, είναι περιστατικά κατά τα οποία συσκευές «φρικάρουν τους ανθρώπους» και κάνουν τους καταναλωτές να «φοβούνται», αφού ενεργοποιούνται ξαφνικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενεργώντας ως «δαιμονισμένα», ενώ έχουν υπάρξει και αναφορές πως οικογενειακές συνομιλίες έχουν καταγραφεί από συσκευές και έχουν σταλεί αλλού.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com