Έχεις PS4 και… Θέλεις το Cyberpunk 2077?? Τότε πάς στα 720p – 900p και 20fps!!!

Δυστυχώς, η απόδοση του Cyberpunk 2077 στο PS4 δεν κυμαίνεται στα επίπεδα που περίμεναν οι fans. Η πληροφορία δεν προέρχεται από οποιονδήποτε χρήστη αλλά από το Digital Foundry, που αναφέρει ότι το RPG της CD Projekt RED πέφτει ακόμα και σε [email protected], στην προηγούμενης γενιάς κονσόλα της Sony.

Σύμφωνα πάντοτε με το Digital Foundry η εικόνα του Cyberpunk 2077 στο PS4 είναι αρκετά θολή, με την ανάλυση να παίζει από 720p έως 900p και το ρυθμό ανανέωσης στην πόλη να βρίσκεται σταθερά στα 20fps. Αντίστοιχα, σε μάχες στο εσωτερικό των κτιριών ο ρυθμός ανανέωσης ανεβαίνει στα 30fps, με πτώσεις ως τα 25fps.

Υπάρχουν ομως και στιγμιαίες διακοπές στη δράση, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή όταν πέφτει πιστολιδι. Από την άλλη, το παιχνιδι τρέχει σε [email protected] στο PS5, όμως μιας και πρόκειται για την ίδια ακριβώς έκδοση που τρέχει και στο PS4, τα πολλά bugs παραμένουν. Τέλος η ποιότητα της εικόνας σε PS4 Pro/ PS5 είναι υποδεέστερη σε σχέση με εκείνη σε Xbox One X/ Xbox Series X.

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα