ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!! Έπεσε το Youtube, Google search, Gmail τα πάντα!!!! Συνεχή ενημέρωση…

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από 2-3 λεπτά έπεσε το Youtube παγκοσμίως!

Αυτή την στιγμή εάν δοκιμάσετε να συνδεθείτε πχ από το κινητό σας μέσω της εφαρμογής με το youtube θα δείτε ότι αυτό είναι αδύνατον!


Περιμένουμε να δούμε πως και σε πόση ώρα θ’ αντιδράσει η Google.

Την ίδια στιγμή φαίνεται να έχει πρόβλημα και το Gmail, καθώς στην προσπάθεια ενημέρωσης για νέα email, βγαίνει μήνυμα λάθους!


 

Αν πάλι θέλετε να ψάξετε για κάτι….

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε!

Ενημέρωση : 30 λεπτά χρειάστηκαν στην Google για επαναφέρει την ζημιά που είχε γίνει. Ακόμα δεν ξέρουμε τι έχει φταίξει, περιμένουμε ενημέρωση από την εταιρεία.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Μία άποψη για το “ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!! Έπεσε το Youtube, Google search, Gmail τα πάντα!!!! Συνεχή ενημέρωση…”

  1. […] να λειτουργούν για χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο τη Δευτέρα. Ο γίγαντας αναζήτησης εξήγησε τώρα στο ιστολόγιο της […]

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com