Έρχονται αναδιπλούμενη κινητά από Oppo, vivo, Xiaomi και Google μέσα στο 2021!

Σύμφωνα με τον Ross Young της DisplaySearch, μια καλή πηγή πληροφοριών σχετικά με την τεχνολογία οθόνης smartphone τους τελευταίους μήνες, το 2021 θα είναι μια υπέροχη χρονιά για τα πτυσσόμενα. Συγκεκριμένα, αυτό θα ισχύσει το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Τότε, λέει ο Young, θα δούμε αναδιπλούμενες συσκευές, από την Oppo, vivo, Xiaomi, καθώς και από την Google. Αυτό είναι πάνω στα αναμενόμενα Galaxy Z Fold3, Z Flip2 και Z Flip Lite της Samsung. Σε αυτό το σημείο, ο Young επιμένει ότι το πολύ φημολογούμενο Fold3 Lite δεν θα συμβεί, αλλά το «προσιτό πτυσσόμενο» θα είναι της ποικιλίας Flip. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

Επιστρέφοντας στις άλλες εταιρείες, ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Κινέζοι παίκτες συμμετέχουν στο παιχνίδι, αλλά η Google θα ξεκινήσει επίσης ένα πτυσσόμενο Pixel. Μεταξύ των τριών αυτών, οι Oppo, vivo και Xiaomi θα βγάλουν συνολικά τέσσερις αναδιπλούμενες συσκευές.

Ενώ ο Young χρησιμοποιεί τη φράση “πτυσσόμενα smartphone”, πρέπει να αναρωτηθούμε αν αυτή η λίστα μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ένα κυλιόμενο μοντέλο, παρόμοιο με το Oppo X 2021 concept. Ή καλύτερα, ονειρευόμαστε αυτήν τη δυνατότητα εδώ. Ίσως μέσα σε ένα χρόνο η τεχνολογία να είναι αρκετά ώριμη για να τεθεί σε εφαρμογή η μαζική παραγωγή του. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε….

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα