Γιατί το ROLEX είναι τόσο ακριβό;;; Μάθε πόσο χρόνο κάνει να φτιαχτεί και πόσα χρόνια αντέχει!!!

Όταν ακούς ρολόι Ρόλεξ το πρώτο πράγμα που μάλλον σου έρχεται στο μυαλό είναι ότι δεν μπορείς να το αγοράσεις. Εκτός από την πολύ ακριβή τιμή του, πάντως, υπάρχουν πολλές άλλες πληροφορίες που μάλλον δεν γνωρίζεις για τα ρολόγια Ρόλεξ και κατασκευή τους. Όπως για παράδειγμα, το πόσο διάστημα χρειάζεται για να φτιαχτεί ένα ρολόι αλλά και πόσο είναι το… προσδόκιμο ζωής του.

Το Business Insider αποκαλύπτει κάποιες πληροφορίες που είναι άγνωστες στους περισσότερους. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτό χρειάζεται περίπου 1 έτος για να φτιαχτεί ένα ρολόι για το οποίο χρησιμοποιούνται πολύ συγκεκριμένα υλικά ακριβής και ανθεκτικής ποιότητας. Δουλεύουν με απόλυτη ακρίβεια και ταυτόχρονα είναι αδιάβροχα.

Κατά διάρκεια αυτού του ενός έτους περνάει από πολλά και κοστοβόρα τέστ μέχρι να φτάσει στο χέρι που θα το φορέσει. Η εταιρεία λοιπόν αναφέρει ότι ένα ρολόι Ρόλεξ αντέχει να «ζήσει» τουλάχιστον 20 χρόνια ενώ αν κάποιος το προσέχει παραπάνω σίγουρα μπορεί να το κληροδοτήσει στους απογόνους του καθώς μπορεί να φτάσει τα 100 χρόνια ζωής!

Πηγή: https://www.news.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα