Η Cosmote έτοιμη να βοηθήσει με ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις!

Η περίοδος της πανδημίας ανέδειξε τη σημασία που έχει η τεχνολογία για την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων σε οποιεσδήποτε συνθήκες, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που εκπόνησε το εργαστήριο ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για λογαριασμό της Cosmote.

Mε το portfolio Cosmote Business, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια σειρά από υπηρεσίες, για να καλύψει τις ανάγκες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών για ψηφιακή παρουσία και προώθηση, απομακρυσμένη εργασία, καθώς και για εσωτερική ψηφιακή οργάνωση και έλεγχο της επιχείρησης. Σε συνδυασμό με το δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, το Cosmote Fiber, που προσφέρει ταχύτητες έως 200Mbps (έλεγχος διαθεσιμότητας: εδώ) και το Cosmote 4G, οι λύσεις αυτές μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματική λειτουργία των επιχειρήσεων.

Οι υπηρεσίες και τα εργαλεία Cosmote Business για μικρομεσαίες επιχειρήσεις περιλαμβάνουν:

  • Υπηρεσίες για την ψηφιακή παρουσία και προώθηση της επιχείρησης, όπως είναι το Click & Site, που μετατρέπει εύκολα την Facebook σελίδα μίας επιχείρησης σε site ή/και e-shop και το Digital Marketing4U, μια υπηρεσία για την ολοκληρωμένη προώθηση της επιχείρησης μέσα από καμπάνιες σε Google, Facebook και Instagram.
  • Εργαλεία για εξ αποστάσεως εργασία, όπως είναι το Microsoft 365 στο Cloud, που παρέχει την εφαρμογή τηλεδιασκέψεων Teams και το Cosmote Digital Office, που διαθέτει υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και Internet με ταχύτητες έως 200 Mbps, καθώς και εργαλεία web collaboration.
  • Υπηρεσίες για την αποτελεσματικότερη εσωτερική ψηφιακή οργάνωση και τον έλεγχο της επιχείρησης μέσω του Internet of Things, όπως το Cosmote Fleet Tracker, για απομακρυσμένη παρακολούθηση επαγγελματικού στόλου οχημάτων και το Cosmote Asset Tracker, για απομακρυσμένη παρακολούθηση εξοπλισμού, όπως μηχανήματα, εργαλεία, trailers, γερανοί κ.ά.
  • Επιπλέον, διαθέσιμες είναι Cloud λύσεις, όπως οι Business Cloud Servers με παραμετροποιήσιμα χαρακτηριστικά (CPU, RAM, Hard Disk) και δυνατότητα για απομακρυσμένη διαχείριση αρχείων/δεδομένων και υψηλή διαθεσιμότητα, για ασφαλή αποθήκευση χωρίς επένδυση σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Οι επιχειρηματίες μπορούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες των εργαλείων Cosmote Business συνδυάζοντάς τα με τα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας και Internet Cosmote Business Double Play. Τα Cosmote Business Double Play παρέχουν ακόμη περισσότερο χρόνο ομιλίας, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, εταιρικά email (100GB/15 email accounts) και υπερυψηλές ταχύτητες έως 200Μbps ανάλογα με την περιοχή. Επιπρόσθετα, τα Full Pack προγράμματα περιλαμβάνουν -χωρίς επιπλέον κόστος- φιλοξενία ιστοσελίδας, domain name, στατική ΙP κ.ά.. Όλα τα Cosmote Business Double Play διαθέτουν, ακόμα, την υπηρεσία Internet Backup, για εφεδρική πρόσβαση στο Internet μέσω του δικτύου κινητής Cosmote. Πληροφορίες για τα προγράμματα Cosmote Business Double Play εδώ.

Διαθέσιμα για επιχειρήσεις είναι και τα προγράμματα κινητής Cosmote Business Gigamax Unlimited με απεριόριστα ενσωματωμένα data για χρήση Internet από το κινητό, χωρίς όρια στην ταχύτητα πρόσβασης, και τα Cosmote Business Gigamax με ακόμα περισσότερα data και τη νέα υπηρεσία Data Boost. Η υπηρεσία Data Boost παρέχει απεριόριστα δεδομένα στο κινητό για 24 ώρες, τις ημέρες του μήνα που οι ανάγκες αυξάνονται και ενεργοποιείται μέσω του My Cosmote App.

Περισσότερες πληροφορίες και οι τιμές των εταιρικών προγραμμάτων: εδώ.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα