Η Epic Games ανακοίνωσε νέο Performance Mode που θα μπορούσε να βοηθήσει το παιχνίδι Fortnite στα παλιότεραgameplay on older PCs

Η Epic Games έχει εκδώσει ένα νέο άλφα χαρακτηριστικό (δηλαδή πιο beta και από το beta) για το Fortnite, που μπορεί να βελτιώσει ορισμένες μετρήσεις για παλαιότερα συστήματα που τρέχουν αυτό το παιχνίδι. Για παράδειγμα, η εταιρεία εκτιμά ότι μπορεί να αυξήσει το ρυθμό καρέ για μια συσκευή με γραφικά AMD A10-5745M APU και Radeon HD 8610G σε 45 fps (σε σύγκριση με 18 fps χωρίς αυτό το νέο περισσότερο).

Epic Games announces a new Performance Mode that might benefit Fortnite gameplay on older PCs

Εναλλακτικά, ένας υπολογιστής με Core i5-8265U / UHD Graphics 620 θα μπορούσε να φτάσει έως και 61 fps με αυτήν τη λειτουργία απόδοσης, σε σύγκριση με 24 fps χωρίς αυτό. Ωστόσο, η νέα επιλογή απαιτεί ο υπολογιστής να διαθέτει 6 έως 8 GB μνήμης RAM στο παιχνίδι και να το τρέχει σε SSD.

Και πάλι, υπάρχει μια παγίδα σε αυτήν τη νέα λειτουργία. Αφαιρεί υφές υψηλής ανάλυσης από το παιχνίδι, το οποίο αντιπροσωπεύει περίπου 14 GB του συνολικού μεγέθους λήψης του. Χωρίς αυτά, το παιχνίδι λειτουργεί πιο ομαλά, αφού φυσικά είναι χωρίς λεπτομέρειες και εφέ υψηλής ποιότητας.

Αυτή η νέα επιλογή είναι προσβάσιμη από το Fortnite’s Options στο Epic Games Launcher, και υπάρχει επίσης ως επιλογή στους τρόπους απόδοσης. Η Epic Games δείχνει ότι μπορεί να απενεργοποιηθεί και να ενεργοποιηθεί η επιλογή αυτή κατά την κρίση του χρήστη, αν και αυτό απαιτεί επανεκκίνηση του παιχνιδιού. Η Λειτουργία απόδοσης είναι διαθέσιμη μόνο για τις λειτουργίες Battle Royale ή Creative και θα πρέπει να είναι διαθέσιμη στους χρήστες υπολογιστών από τώρα.

 

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα