Η Honor εκτός από την Qualcomm, φαίνεται θα πάρει επεξεργαστές και από την Mediatek! Όλο το παρασκήνιο….

Έχουν περάσει λίγες μόνο εβδομάδες από τότε που η Huawei ανακοίνωσε την πώληση της Honor και η νεοσύστατη οντότητα βρίσκεται ήδη στη διαδικασία ανεύρεσης νέων προμηθευτών για τις συσκευές της.

Σύμφωνα με αυτό, επιβεβαιώθηκε πρόσφατα ότι η Honor και η Qualcomm βρίσκονται σε προχωρημένες συνομιλίες για να καταλήξουν σε συμφωνία για την προμήθεια chipset.

Τώρα, η MediaTek, μια άλλη κορυφαία εταιρεία κατασκευής επεξεργαστών για smartphone, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στη διαδικασία καθορισμού και αξιολόγησης των νομικών υποθέσεων που σχετίζονται με τους περιορισμούς που επιβάλλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στη Huawei. Εάν όλα λειτουργούν υπέρ της, τότε η εταιρεία θα είναι σε θέση να παρέχει chipsets στην Honor.

honor

Η εξέλιξη έρχεται σε μια στιγμή που είναι σημαντική για τη Honor να δημιουργήσει νέες σχέσεις εφοδιαστικής αλυσίδας με άλλες εταιρείες για να ξαναρχίσει την παραγωγή smartphone, δεδομένου ότι η Huawei είναι πλέον εκτός εικόνας.

Αναφέρεται ότι η εταιρεία θα ολοκληρώσει την υπογραφή νέων συμβάσεων εργασίας για το προσωπικό της έως το τέλος αυτού του μήνα. Έτσι, η νέα Honor θα είναι έτοιμη να εισέλθει στην αγορά τον Ιανουάριο του 2021 και αναμένεται να λανσάρει νέα smartphones της σειράς V40.

Η επερχόμενη σειρά Honor V θα τροφοδοτείται από το chipset MediaTek, ωστόσο, λέγεται ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιεί τους επεξεργαστές που έχει ήδη σε στοκ και δεν θα λάβει νέα παρτίδα από την εταιρεία της Ταϊβάν.

Η Honor αναμένεται να ξαναρχίσει τις δραστηριότητές της στην Κίνα με πλήρη δύναμη, δεδομένου ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Zhao Ming ανακοίνωσε πρόσφατα σε όλους τους υπαλλήλους ότι στόχος είναι να καταστεί η μάρκα μια κορυφαία εταιρεία smartphone στην Κίνα, ξεπερνώντας την Huawei.

Εν τω μεταξύ, η Qualcomm έχει πάρει άδεια από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να συνεχίσει να συνεργάζεται με την Huawei για διάφορες κατηγορίες προϊόντων, όπως 4G, υπολογιστές και Wi-Fi. Ωστόσο, η εταιρεία λέει ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να αποκτήσει άδεια για το άλλο σύνολο προϊόντων.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα