Η Intel GPU ενημερώθηκε ξανά για τα Windows 10, αλλά εξακολουθεί να λείπει μια βασική δυνατότητα

Η Intel δημοσίευσε νέα προγράμματα drivers γραφικών Universal Windows Driver (UWD) για τα Windows 10 – επίσης γνωστά ως προγράμματα drivers υλικού Declarative Componentized – με μερικές βελτιώσεις.

Η έκδοση προγράμματος drivers γραφικών Intel 27.20.100.9079 κυκλοφορεί σταδιακά σε όλους τους χρήστες των Windows 10 και συνοδεύεται από βελτιώσεις για επιλεγμένα παιχνίδια. Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, αυτό το πρόγραμμα drivers ονομάζεται επίσης ως καθολικό πρόγραμμα drivers, πράγμα που σημαίνει απλώς ότι θα λειτουργεί σε συσκευές Windows 10 με την έκδοση 1709 ή νεότερη.

Σύμφωνα με το changelog, η ενημέρωση του προγράμματος των οδηγών GPU της Intel 27.20.100.9079 επιδιορθώνει ένα πρόβλημα όπου οι χρήστες ενδέχεται να παρατηρήσουν γραφικές ανωμαλίες στο παιχνίδι όταν αλλάζουν από τη μεγιστοποιημένη λειτουργία παραθύρου.

Η Intel έχει επίσης διορθώσει σφάλματα και γραφικές ανωμαλίες που αναφέρονται σε παιχνίδια όπως το Assassin’s Creed Valhalla, το Arma, το Tom Clancy’s The Division 2, το Fortnite (Battle Royale Mode) και το Angry Birds Space.

Όπως αναφέραμε στην αρχή, η συμβατότητα λογισμικού παραμένει αμετάβλητη, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπολογιστές που εκτελούν την έκδοση 1709 ή νεότερες θα πρέπει να μπορούν να εφαρμόσουν την ενημέρωση κώδικα. Όσον αφορά τη συμβατότητα υλικού, η Intel υποστηρίζει όλους τους επεξεργαστές από την 6η γενιά και μετά.

Θα πρέπει να μπορείτε να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης χρησιμοποιώντας το εργαλείο Driver & Support Assistant της Intel τις επόμενες ημέρες.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό «HAGS» λείπει ακόμα στο πρόγραμμα οδήγησης Intel GPU

Δυστυχώς, η Intel απέτυχε και πάλι να προσφέρει υποστήριξη για το πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό που ονομάζεται προγραμματισμός GPU με επιτάχυνση υλικού.

HAGS

Τον Μάιο, η AMD και η Nvidia κυκλοφόρησαν νέα προγράμματα drivers προσθέτοντας υποστήριξη για προγραμματισμό GPU με επιτάχυνση υλικού, η οποία παρουσιάστηκε με την ενημέρωση των Windows 10 Μαΐου 2020 (έκδοση 2004). Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει βασικά στην GPU σας (τόσο ενσωματωμένη όσο και διακριτή) να αποκτήσει τον έλεγχο διαχείρισης μνήμης από την CPU.

Πιστεύεται ευρέως ότι η σωστή διαχείριση μνήμης που εφαρμόζεται με το HAGS θα μπορούσε να μειώσει τη χρήση της CPU σε ορισμένες διαμορφώσεις και να συμβάλει σε μια μικρή αύξηση της απόδοσης.

Σε ένα έγγραφο υποστήριξης, η Intel επιβεβαίωσε ότι επιθυμεί να συμπεριλάβει υποστήριξη για αυτήν τη δυνατότητα σε μελλοντικές κυκλοφορίες προγραμμάτων οδήγησης, αλλά απέτυχε να ανταποκριθεί στην υπόσχεση αυτή, τουλάχιστον το 2020.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα