Η Qualcomm ανακοίνωσε τα νέα QCC305x SoCs για μελλοντικά mid-range TWS ακουστικά με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας!

Τα ακουστικά TWS είναι όλο και πιο δημοφιλή και σαν προϊόν ήχου, εμπίπτουν σε τιμές premium, μεσαίου εύρους ή προϋπολογισμού. Η Qualcomm κυκλοφόρησε προηγουμένως νέα SoC για το πρώτο από αυτά, και τώρα έχει παρόμοιο εύρος και για το δεύτερο. Παρ ‘όλα αυτά, αυτά τα νέα SoCs έχουν βαθμολογηθεί για να προσφέρουν μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να είναι περιζήτητα σαν προδιαγραφές το 2021.

QCC305x SoCs

Ο ήχος χαμηλής ενέργειας Bluetooth (LE Audio) μπορεί να είναι ο πιο σημαντικός από αυτούς. Η Qualcomm το περιγράφει ως “ένα νέο βιομηχανικό πρότυπο” που επεξεργάζεται τις τρέχουσες ικανότητες αυτής της προϋπάρχουσας ασύρματης τεχνολογίας. Μπορεί να λειτουργήσει για την παροχή λειτουργιών όπως η κοινή χρήση ήχου πολλαπλών συσκευών σε συνδυασμό με άλλες προδιαγραφές στα chipset QCC305x.

Μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν Adaptive ANC, καθώς και aptX Adaptive (βαθμολογείται για μειωμένη καθυστέρηση κατά τη ροή και γενικά ήχο υψηλής ποιότητας), aptX φωνή αλλά και υποστήριξη για ακύρωση εξωτερικού ήχου cVc και καταστολή του θορύβου cVc (για βελτιωμένο ήχο κατά τη διάρκεια κλήσεων).

QCC305x SoCs

Επομένως, οι κατασκευαστές ακουστικών TWS ενδέχεται τώρα να είναι σε θέση να παράγουν νέες προσφορές στα μεσαίας κατηγορίας ακουστικά που υποστηρίζουν αυτές τις λέξεις κλειδιά εάν βασίζονται σε μία από αυτές τις πλατφόρμες. Η σειρά QCC305x έχει επίσης σχεδιαστεί για “ανώτερη” σύνδεση από άκρο σε άκρο με φορητούς επεξεργαστές Snapdragon, ακόμα και την τελευταία ναυαρχίδα 888, η οποία έχει βαθμολογηθεί για Bluetooth 5.2 και aptX από το τηλέφωνο.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα