Η Xiaomi αποδεικνύει ότι δεν είναι όλες οι μνήμες RAM LPDDR5 ίδιες με του Mi 11, που έχει +16% αύξηση στην ταχύτητα μνήμης!

Οι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Xiaomi Mi 11, κοινοποιηθήκανε αυτή την φορά από τον Lu Weibing. Μία από αυτές τις λεπτομέρειες αφορά την μνήμη ΡΑΜ που έχει το Mi 11.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Mi 11 θα έχει μνήμη RAM LPDDR5, αλλά δεν θα είναι ο κανονικός τύπος που μπορείτε να βρείτε στο Xiaomi Mi 10. Η τελευταία premium συσκευή από τον κινεζικό OEM λαμβάνει ταχύτερη μνήμη  LPDDR5 «πλήρους αίματος».

Για να εξηγήσει τη διαφορά, η Xiaomi δημιούργησε ένα γράφημα που δείχνει το LPDDR5 να λειτουργεί καλά στα 5.500 Mb / s. Ωστόσο, η παραλλαγή “πλήρους αίματος” (αυτόματη μετάφραση από μτα κινέζικα) του LPDDR5 μπορεί να αποδώσει καλύτερα από αυτό, παρουσιάζοντας μία αύξηση της απόδοσης κατά 16%. Με τον τρόπο αυτό ο ρυθμός μετάδοσης γίνεται πια στα 6.400 Mb / s. Η αύξηση της ταχύτητας RAM κατά 900 Mb / s για ένα smartphone δεν είναι φυσικά και λίγο…!

Επομένως, όχι μόνο το Xiaomi Mi 11 πρόκειται να είναι το πρώτο smartphone που θα διαθέτει τον Qualcomm Snapdragon 888 στις 28 Δεκεμβρίου, αλλά προφανώς θα είναι επίσης το trend-setter με τη συγκεκριμένη μνήμη LPDDR5 “full blood”. Είναι το είδος της λεπτομέρειας που παραβλέπεται εύκολα μεταξύ των MP της κάμερας και του αριθμού των pixel οθόνης, αλλά η ταχύτερη μνήμη RAM σημαίνει ταχύτερη απόδοση του συστήματος, κάτι που όλοι οι χρήστες smartphone μπορούν να εκτιμήσουν.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα