Η Xiaomi παρουσίασε φορτιστή 55W στα 15$ συμβατό για το Xiaomi Mi 11…που “ξέχασε” να βάλει στο κουτί!

Χθες, η Xiaomi παρουσίασε και επίσημα την νέα της ναυαρχίδα, το Mi 11, με τη συσκευή να υιοθετεί μια αξιοπρεπή τιμή εκκίνησης 3999 γιουάν (~ 612 $).

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της ανακοίνωσης ήταν η αποκάλυψη ότι η τυπική έκδοση δεν θα αποσταλεί με προσαρμογέα φόρτισης στο κουτί λιανικής. Για να καλύψει το κενό, η Xiaomi κυκλοφόρησε επίσημα έναν φορτιστή GaN 55W. Ο προσαρμογέας φόρτισης κοστίζει 99 γιουάν, δηλαδή κάπου 15 δολάρια  και επί του παρόντος πραγματοποιείται κράτηση στο JD.com. Ο προσαρμογέας θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 0:00 την 1η Ιανουαρίου.

Η Xiaomi παρουσίασε φορτιστή 55W στα 15$ συμβατό για το Xiaomi Mi 11...που "ξέχασε" να βάλει στο κουτί!

Όπως και οι άλλοι φορτιστές GaN στην αγορά, ο φορτιστής GaW 55W της Xiaomi κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας ημιαγωγούς νιτριδίου του γαλλίου. Η χρήση υλικών ημιαγωγών του νιτριδίου του γαλλίου έχει τα πλεονεκτήματα της εξαιρετικά θερμικής αγωγιμότητας, της υψηλής αντίστασης στην θερμοκρασία, της αντοχής στα οξέα και στα αλκάλια ενώ μειώνει σημαντικά το μέγεθος του φορτιστή.

Ο φορτιστής Xiaomi 55W GaN μπορεί να παρέχει γρήγορη φόρτιση 55W για το Mi 11, καθώς και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης για τα Mi 10 (30W), Redmi K30 Pro (33W), Redmi K30 5G (30W) κ.λπ. Η αρχική πρόθεση είναι να υποστηρίζουν την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Xiaomi προσφέρει το Mi 11 σε δύο επιλογές: μια τυπική έκδοση και μια έκδοση πακέτου. Η έκδοση του πακέτου είναι εξοπλισμένη με φορτιστή GaN 55W. Η τιμή είναι η ίδια με την τυπική έκδοση στα 3999 γιουάν (~ 612 $) για την αποθήκευση 8 GB RAM + 128 GB.

Η Xiaomi επιβεβαιώνει τον λόγο για την αφαίρεση του προσαρμογέα από την τυπική έκδοση στην ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Αυτός είναι ο ίδιος λόγος που έδωσε η Apple για την αποστολή του iPhone 12 χωρίς φορτιστή. Ωστόσο, η Xiaomi έχει ήδη μερικούς φορτιστές που είναι συμβατοί με το Mi 11, όπως ο φορτιστής Mi 10 Pro και Mi 10 Extreme Edition. Υπάρχει επίσης ένας φορτιστής Mi 65w GaN ήδη στην αγορά, ο οποίος μπορεί επίσης να αποδώσει φόρτιση 55W στο Mi 11.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα