Ισχύει!? Η TCL κατασκοπεύει μέσω των τηλεοράσεων της λένε οι Αμερικανοί!

Μοίρασε την γνώση...

Η TCL είναι ένα ολοένα και πιο δημοφιλές όνομα σε μεγάλες οθόνες, αν και κάνει επίσης και τηλέφωνα όπως και συσκευές ευέλικτης οθόνης. Συνήθως συνδέεται με την αγορά της μητρικής της Κίνας, αν και πρόσφατα εισέβαλε στις ΗΠΑ με τις τηλεοράσεις Roku και Android. Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ είναι τώρα η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η επιτυχία μπορεί τώρα να απειλείται, με νέες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης που ισχυρίζονται ότι ο ΚΑΕ έχει «φυτέψει παραθυράκια-backdoors» σε μονάδες μεγάλου μεγέθους που προορίζονται για τους Αμερικανούς συνεργάτες πωλήσεών της (που περιλαμβάνουν το Best Buy). Ωστόσο, η TCL αρνείται αυτούς τους ισχυρισμούς.

Υποστηρίζει επίσης ότι συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους, πρότυπα, απαιτήσεις και οδηγίες για τη διανομή τηλεοράσεων σε όλες τις ΗΠΑ και ότι το μόνο λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στα σχετικά προϊόντα προέρχεται από τους συνεργάτες του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Google).

Οι προμηθευτές της TCL περιλαμβάνουν τις κινεζικές εταιρείες HKC και China Electronics Panda Crystal Technology, καθώς και την Innolux και την AU Optronics, οι οποίες είναι επιχειρήσεις της Ταϊβάν. Ωστόσο, έχει επίσης μια δική του πηγή πίνακα στο TCL-CSOT.

Όπως συμβαίνει με πολλές εταιρείες σε παρόμοιες βιομηχανίες, η TCL σημείωσε αύξηση των πωλήσεων τηλεόρασης το 2020, με τις πωλήσεις τρίτου τριμήνου να αυξάνονται κατά 49,7% από έτος σε έτος. Οι πωλήσεις της το ίδιο έτος συνολικά αυξήθηκαν μέχρι στιγμής κατά 14,4% σε σύγκριση με τα πρώτα 3 τρίμηνα του 2019.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com