Κι όμως….στην Wind μπορεί να ήρθε το 5G, οι κάτοχοι σύνδεσης όμως λένε τ’ αντίθετα!

Χιλιάδες άτομα ακολουθούν την επίσημη σελίδα της Wind στο Facebook και σε κάθε επίσημη ανάρτηση της εταιρείας, από κάτω, στα σχόλια, γίνεται ο… «κακός χαμός»!

Δυσαρεστημένοι πελάτες (ασχέτως θέματος ανάρτησης), προχωρούν σε σειρά παραπόνων και καταγγελιών, με τους υπεύθυνους διαχείρισης της σελίδας να μην προλαβαίνουν να απαντούν.

Ενδεικτική είναι η ανάρτηση πριν λίγες ημέρες της εταιρείας ότι έφερε… το 5G…

H συγκεκριμένη ανάρτηση είχε λάβει μέχρι και πιο πριν τουλάχιστον 174 σχόλια, τα περισσότερα, αρνητικά.

Δείτε κάποια από αυτά:

     

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα