Νέα ακουστικά κεφαλής Tronsmart Apollo Q10: Τα πρώτα με τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου (ANC)!

Μοίρασε την γνώση...

Τον περασμένο Ιούλιο η Tromsmart κυκλοφόρησε τα Bluetooth ακουστικά τύπου ψείρας, Apollo Bold. Ήταν τα πρώτα ακουστικά υβριδικής τεχνολογίας με Ενεργή Ακύρωση Θορύβου (Active Noise Cancelation – ANC). Η παγκόσμια αγορά τα υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και οι πωλήσεις τους ήταν μεγάλες. Όπως γράφτηκε και το Forbes: «Αν το βασικό κριτήριο για να επιλέξετε ένα αξιόλογο προϊόν δεν είναι το να ανήκει σε μια γνωστή φίρμα, αυτά τα ακουστικά αξίζουν  την προσοχή σας».

banner

Σήμερα η Tromsmart  προχωράει ακόμα παραπέρα και μας παρουσιάζει τα πρώτα Bluetooth υβριδικά ακουστικά ANC τύπου κεφαλής, τα Apollo Q10. Τα ακουστικά αυτά έχουν την ίδια υψηλή ποιότητα κατασκευής και απόδοσης όπως και τα Bold. Ας τα δούμε λίγο καλύτερα.

Διαφήμιση

Εξαιρετική Υβριδική Ενεργή Ακύρωση Θορύβου (Hybrid ANC) – Βυθιστείτε στη μουσική

Google news

Σχεδιασμένα με την υβριδική Feedforward & Feedback τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, τα Apollo Q10 μπορούν να ακυρώσουν όλο το εύρος συχνοτήτων του θορύβου του περιβάλλοντος χώρου, σε πλήρη ακτίνα 360°, προσφέροντας καθηλωτική ακρόαση. Τα περισσότερα ακουστικά στην αγορά είναι εξοπλισμένα μόνο με Feedforward ή μόνο με Feedback τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ακυρώσουν μόνο ένα μέρος του θορύβου του περιβάλλοντος χώρου, υψηλών ή χαμηλών συχνοτήτων, αντίστοιχα. Τα Apollo Q10 ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό αφού μπορούν να ακυρώνουν έως και 35 dB θορύβου, ενώ τα περισσότερα μοντέλα άλλων εταιρειών, μόνο έως 25 – 28 dB. Αν συνυπολογίσουμε και τα πέντε μικρόφωνα που διαθέτουν, καταλαβαίνουμε ότι θα μας προσφέρουν πραγματικά πεντακάθαρες τηλεφωνικές συνομιλίες.

banner Hekka

Εξοπλισμένα με δυναμικά ηχεία διαμέτρου 40 mm από νεοδύμιο, μας προσφέρουν εξαιρετικά λεπτομερή ήχο

Τα καλοσχεδιασμένα δυναμικά ηχεία των 40 mm που διαθέτουν τα Apollo Q10 αποδίδουν πραγματικά τέλειο ήχο. Δεν θα χάσουμε καμία λεπτομέρεια των τραγουδιών μας και η μουσική μας εμπειρία θα είναι εξαιρετική!


 Προσφέρουν έως και 100 ημέρες ασταμάτητης μουσικής

Τα Apollo Q10 διαθέτουν τεράστια αυτονομία λειτουργίας, έως και 100 ώρες, με μία μόνο φόρτιση. Η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας που χρησιμοποιούν είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Να σημειώσουμε ότι τα Apple AirPods Max έχουν αυτονομία μόνο 20 ώρες στην κάθε φόρτιση. Αν χρησιμοποιούμε τα Apollo Q10 για μία ώρα την ημέρα, μπορούμε να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική για 100 ημέρες, χωρίς να ανησυχούμε ότι θα τελειώσει η   μπαταρίας τους.

Τρεις τρόποι λειτουργίας για όλες τις συνθήκες ακρόασης

Μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας των Apollo Q10 ανάλογα με την χρήση που θέλουμε να κάνουμε. Μπορούμε δηλαδή να ενεργοποιήσουμε την λειτουργία ακύρωσης θορύβου (ANC) όταν κάνουμε κλήσεις και τα χρησιμοποιούμε ως Hands Free. Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την λειτουργία ANC όταν ακούμε μουσική. Τέλος μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την λειτουργία ακρόασης των θορύβων του περιβάλλοντος. Αυτό είναι χρήσιμο αν για παράδειγμα φοράμε τα ακουστικά όταν κάνουμε πατίνι και θέλουμε να ακούμε τους διάφορους ήχους του περιβάλλοντος, για λόγους ασφαλείας. Η εναλλαγή των λειτουργιών γίνεται πολύ εύκολα, πατώντας για τρία δευτερόλεπτα τα κουμπιά αφής των ακουστικών.

Ειδικός σχεδιασμός ώστε να ακουστικά να διπλώνουν και να χωράνε παντού

Τα Apollo Q10 είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορούν να διπλώνουν τα ηχεία τους και να μαζεύει ο βραχίονας τους. Έτσι μπορούν να χωρέσουν άνετα στην τσάντα μας όταν δεν τα χρησιμοποιούμε. Μπορούμε να τα έχουμε πάντα μαζί μας, χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο.

Διαθέτουν κουμπιά αφής πολλαπλών λειτουργιών. Πολύ βολικό!

Τα Apollo Q10 έχουν κουμπιά αφής με την βοήθεια των οποίων μπορούμε να ελέγχουμε πλήρως την λειτουργία τους. Έτσι μπορούμε εύκολα να απαντήσουμε μια κλήση, να επιλέξουμε play / pause, επόμενο / προηγούμενο τραγούδι ή να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας της ακύρωσης θορύβου.

Έλεγχος λειτουργιών με την βοήθεια εφαρμογής από το κινητό

Με την χρήση της εφαρμογής Tronsmart μπορούμε όχι μόνο να προσαρμόσουμε τις λειτουργίες των κουμπιών αφής, αλλά και τον ισοσταθμιστή (Equalizer). Μπορούμε δηλαδή να επιλέξουμε ήχο με βαθιά μπάσα, ήχο HI-FI ή ήχο με έμφαση στα φωνητικά, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Τα Tronsmart Apollo Q10 μας προσφέρουν εξαιρετική υβριδική ενεργή ακύρωση θορύβου, 100 ώρες μουσικής με μία μόνο φόρτιση και άλλα καταπληκτικά χαρακτηριστικά! Είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή, αν θέλουμε να αποκτήσουμε ακουστικά υψηλής ποιότητας, παρόμοια με τα Apple AirPods Max. Περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να δούμε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram