Πατέντα, με εικόνες και βίντεο, μας δείχνει πως θα είναι ένα διπλής όψης κυλιόμενο κινητό της Xiaomi, το Xiaomi Mi Alpha R!

Τα πτυσσόμενα smartphone θα μπορούσαν να γίνουν παρελθόν, και πάλι, καθώς περισσότερες εταιρείες smartphone εμβαθύνουν την τεχνολογία rollable. Εταιρείες όπως η OPPO έχουν ήδη εμφανίσει μια τόσο ευέλικτη συσκευή, και αναπάντεχα φαίνεται ότι η Xiaomi δεν θέλει να μείνει μακριά από αυτό την κατηγορία αυτή. Η LetsGoDigital βρήκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα κινητό τηλέφωνο της Xiaomi που ενσωματώνει τη σχεδίαση διπλής οθόνης του Mi Mix Alpha.

Χάρη στον Jermaine Smit, επίσης γνωστό ως Concept Creator, μπορούμε να ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στη συσκευή, η οποία έχει δοθεί στο moniker Xiaomi Mi Alpha R, σε μερικές αποδόσεις και ένα βίντεο (δείτε παρακάτω). Το smartphone μοιάζει με το Mi Mix Alpha με την πρώτη ματιά, αλλά στη συνέχεια δείχνει ότι έχει μια αναδιπλούμενη ή αναδιπλούμενη οθόνη λόγω της εφευρετικής χρήσης της τεχνολογίας κυλιόμενης οθόνης.

Το Mi Alpha R μετατρέπεται εύκολα από μέγεθος smartphone σε μέγεθος tablet χάρη στην ανασυρόμενη οθόνη και η κατασκευή και ο σχεδιασμός του μηχανισμού σημαίνει ότι η οθόνη δεν πρέπει να εμποδίζεται με τσακίσεις ή γραμμές, ακόμη και όταν αγγίζεται. Φυσικά, αυτό είναι απλώς ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και επομένως το κινητό τηλέφωνο Xiaomi θα μπορούσε ποτέ να μην παραχθεί, αλλά ακόμα κι αν κατασκευαστεί, θα μπορούσατε σίγουρα να περιμένετε ένα υψηλό τίμημα για αυτό.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα