Πιστεύεται ότι στο World of Warcraft για αν φτάσετε στο υψηλότερο επίπεδο πρέπει να σκοτώσετε αμέτρητους κακούς!? Κι όμως…..

Το World of Warcraft είναι ένα παιχνίδι φαντασίας που σας επιτρέπει να πολεμήσετε δράκους και να συμμετάσχετε σε επικών διαστάσεων μάχες, όμως ένας παίκτης επέλεξε να φτάσει max level χωρίς να κάνει κάτι από τα παραπάνω.

Ο Doubleagent, όπως λέγεται ο εν λόγω παίκτης, προτίμησε τον ρόλο του ειρηνιστή και γι’ αυτό δημιούργησε ένα πάντα το οποίο ανέβασε έως τα 60 level (το max level του World of Warcraft: Shadowlands) μαζεύοντας λουλούδια στην αρχική περιοχή του Wandering Isle.

Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να μαζέψει εκατομμύρια λουλούδια σε περίπου 17 ημέρες και ο λόγος που δεν αποχώρησε από την πρώτη τοποθεσία ήταν γιατί δεν ήθελε να γίνει μέλος σε μια από τις δύο πολεμικές παρατάξεις του expansion.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα