Αξιοσημείωτες απώλειες καναλιών έρχονται με την αλλαγή του χρόνου στις συνδρομητικές πλατφόρμες της χώρας μας.


Οι μεγαλύτερες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν από την 1η Ιανουαρίου στην COSMOTE TV, με τρία (3) θεματικά κανάλια να ολοκληρώνουν τις μεταδόσεις τους στην πλατφόρμα της. Πρόκειται για τα: Travel Channel HD(408), Food Network HD (450) και Fine Living HD (451). Η διακοπή του καναλιού «Fine Leaving» εντάσσεται στην απόφαση της Discovery Networks να διακόψει τη μετάδοση της στις χώρες της Ευρώπης, της Μ. Ανατολής και της Αφρικής. Για τα άλλα δύο κανάλια που σταματούν, φαίνεται πως ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο που είχαν με την COSMOTE TV. Η τελευταία προσέθεσε όμως στις 17 Δεκεμβρίου, το κανάλι τέχνης Museum TV.

Ανεπηρέαστη δεν παραμένει όμως ούτε η Nova, από την οποία σταματά τις μεταδόσεις του, το κανάλι Discovery Showcase HD (452). Και εδώ η αφαίρεση του καναλιού οφείλεται σε απόφαση της Discovery Networks. Διατηρούνται όμως στην πλατφόρμα της Nova, το Travel Channel HD καθώς και το Food Network HD.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό, εάν τα κανάλια που αφαιρούνται θα αντικατασταθούν μελλοντικά από κάποια άλλα.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.fosonline.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman