Ρεκόρ!!! Ένα Bitcoin= 20.000 δολάρια….

Την υψηλότερη αξία του ως τώρα έφτασε την Τρίτη το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin, φτάνοντας μια «ανάσα» πριν τα 20.000 δολάρια (19.920,52, σύμφωνα με το Coindesk).

Όπως αναφέρει το BBC, το διάσημο πλέον κρυπτονόμισμα χρειάστηκε περίπου τρία χρόνια για να σπάσει το προηγούμενό του ρεκόρ. Σημειώνεται πως το Bitcoin έχει δεν την αξία του να αυξάνεται κατά πάνω από 170% από την αρχή του έτους.

Κάποιοι αναλυτές θεωρούν ότι υπάρχουν επενδυτές που το αντιμετωπίζουν ως «ασφαλές καταφύγιο» εν μέσω μιας περιόδου αβεβαιότητας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μα άλλοι προειδοποιούν ότι εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά ευμετάβλητο: Ενδεικτικά, σε κάποια φάση είχε πέσει κάτω από τα 3.300 δολάρια, αφού είχε σημειώσει το προηγούμενο ρεκόρ του, ενώ ακόμα και την Τρίτη, σε κάποια φάση έπεσε κάτω από τα 18.300 μερικές ώρες αφού πέτυχε το νέο ρεκόρ.

Μεταξύ των παραγόντων που έχουν προκαλέσει αυτή τη μεγάλη άνοδο είναι η απόφαση του PayPal να επιτρέψει την αγορά και πώληση εικονικών νομισμάτων τον Οκτώβριο, και το ότι πολλοί θεσμικοί επενδυτές έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για κεφάλαια που συνδέονται με το κρυπτονόμισμα. Κάποιοι φαίνονται να εκτιμούν πως τα πράγματα πλέον είναι πιο «σταθερά» από ό,τι το 2017, με ισχυρότερη ζήτηση και ένα πιο «μετρημένο» αφήγημα στην όλη υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δολάριο έπεσε την Τρίτη στο χαμηλότερό του επίπεδο εδώ και πάνω από δυόμισι χρόνια, καθώς οι επενδυτές φαίνονται να είναι πιο πρόθυμοι να λάβουν ρίσκα, δεδομένων των προοπτικών για περαιτέρω πακέτα στήριξης από τις ΗΠΑ, καθώς και τις προσδοκίες για ισχυρή παγκόσμια ανάκαμψη.

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα