ΣΣΣΣΣΣΣ… μην το μπεις πουθενά… Οι κρυμμένες λειτουργίες των Windows 10!!!

Τα Windows 10, όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις των Windows, έχουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες που είναι κρυφές. Αυτές οι δυνατότητες μπορούν να ενεργοποιηθούν με επεξεργασία του μητρώου των Windows.

hidden windows 10 features thispc - Hidden Windows 10 Features 1.1.0

Η μη αυτόματη επεξεργασία του μητρώου των Windows δεν είναι και τόσο εύκολη διαδικασία. Με την εφαρμογή Hidden Windows 10 Features όλες οι κρυφές λειτουργίες εμφανίζονται με ένα κλικ. Φέρνει επίσης και μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει την εξαγωγή ή την εισαγωγή των ρυθμίσεων για την χρήση τους σε έναν άλλο υπολογιστή.

Η εφαρμογή Hidden Windows 10 Features επιτρέπει την προσθήκη στοιχείων όπως τον Κάδο ανακύκλωσης, τον Πίνακα ελέγχου, Εργαλεία διαχείρισης, Εκτυπωτές και πολλά άλλα.

Το μενού περιβάλλοντος μπορεί να επεκταθεί με λειτουργίες Αντιγραφή σε, Μετακίνηση σε, Άνοιγμα με Σημειωματάριο για όλα τα αρχεία.

Διαθέτει επιπλέον δυνατότητες για τη βελτίωση της ασφάλειας των Windows με την απενεργοποίηση της αυτόματης εκτέλεσης (autorun), την απενεργοποίηση του Windows Script Host, την ενεργοποίηση της ασφαλούς σύνδεσης με CTRL+ALT+DELETE.

Οι κρυμμένες δυνατότητες των Windows 10 μπορούν να φέρουν ορισμένες δυνατότητες από τα Windows 7 όπως την Επαναφορά του προηγούμενου ελέγχου έντασης, την Αριθμομηχανή και άλλα.

Μπορεί επίσης μπορεί να αποκρύψει/αφαιρέσει λειτουργίες από τα τρέχοντα Windows 10, όπως Hide Action Center, Remove OneDrive από τον File Explorer, Disable Cortana. Άλλες δυνατότητες είναι η απενεργοποίηση του aero shake, προσθήκη του φακέλου GodMode στην επιφάνεια εργασίας, και πάρα πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.

Κατεβάστε την εφαρμογή

Πηγή: https://iguru.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα