Τα δύο αναλογικά τιμόνια Logitech G923, G29 υποστηρίζουν το PS5 και διαθέτουν τεχνολογία ανατροφοδότησης ισχύος

Η Logitech ανακοίνωσε επίσημα ότι δύο αναλογικοί ελεγκτές τιμονιού αγώνων, G923 και G29, υποστηρίζουν πλέον την κονσόλα παιχνιδιών Sony PS5. Τα παιχνίδια που υποστηρίζονται επί του παρόντος περιλαμβάνουν τα “GT Racing Sport”, “Shenli Corsa Racing” και “Super Touring Car Race 2019”.

Τα δύο αναλογικά τιμόνια Logitech G923, G29 υποστηρίζουν το PS5

Το αναλογικό τιμόνι Logitech G923 χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία ανατροφοδότησης δύναμης, την TRUEFORCE, η οποία μπορεί να ενσωματώσει πλήρως τα φυσικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού για να προσφέρει μια πραγματική οδηγική εμπειρία. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές προϊόντων, το εύρος συχνοτήτων ανατροφοδότησης έχει επίσης βελτιωθεί σημαντικά, βελτιώνοντας σημαντικά τις λεπτομέρειες και τον ρεαλισμό. Το τιμόνι του παιχνιδιού είναι εξοπλισμένο με ένα κουμπί για τη ρύθμιση της πρόσφυσης, της ροπής και της δύναμης πέδησης.

Το τιμόνι G923 χρησιμοποιεί έλεγχο κινητήρα κλειστού βρόχου και η μονάδα παρακολούθησης μπορεί να ρυθμίζει συνεχώς την τάση ώστε να ταιριάζει με τη φυσική έξοδο του παιχνιδιού, η οποία μπορεί να παρέχει στους παίκτες ακριβή λειτουργία και ρεαλισμό. Σε ορισμένα παιχνίδια, ο ελεγκτής μπορεί να υποστηρίξει την προγραμματιζόμενη υποβοήθηση εκκίνησης διπλού συμπλέκτη, να μειώσει την ολίσθηση των ελαστικών και να ξεκινήσει πιο γρήγορα.

Το Logitech G29 είναι επίσης εξοπλισμένο με πεντάλ και κουμπιά τιμονιού, χρησιμοποιώντας τεχνολογία ανατροφοδότησης δύναμης διπλού κινητήρα με ανοξείδωτο ατσάλι. Το τιμόνι είναι ραμμένο με δέρμα , το οποίο είναι σύμφωνο με την αίσθηση ενός πραγματικού αυτοκινήτου. Το ρυθμιζόμενο πεντάλ διαθέτει αισθητήρα ευαίσθητο στην πίεση και το φρένο υιοθετεί μη γραμμικό έλεγχο, ο οποίος μπορεί να παρέχει πιο ευαίσθητο έλεγχο.

Το Logitech G923 διατίθεται επί του παρόντος στα 458$ και η G29 στην τιμή των 397$.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα