Θα δούμε τελικά το Xiaomi Mi 11 Pro+!? Ναι…τον Μάρτιο όμως!

Πριν από λίγες ημέρες, η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα ότι θα πραγματοποιήσει ένα νέο συνέδριο για την κυκλοφορία προϊόντων στις 28 Δεκεμβρίου. Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει επίσημα τη νέα σειρά Xiaomi Mi 11.

Σύμφωνα με τα νέα, η σειρά Mi 11 θα περιλαμβάνει δύο εκδόσεις. Θα είναι η τυπική έκδοση και το Xiaomi Mi 11 Pro +. Το τελευταίο θα είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία κάμερας τρίτης γενιάς κάτω από την οθόνη που αναπτύχθηκε από τη Xiaomi. Θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος και θα είναι διαθέσιμο περίπου το μήνα.

Xiaomi Mi 11 Pro+

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ανακοίνωσε προηγουμένως η Xiaomi, η τεχνολογία κάμερας τρίτης γενιάς της Xiaomi εισήλθε στο στάδιο της μαζικής παραγωγής τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. Ανακοινώθηκε επίσης ότι αναμένεται να παραχθεί επίσημα μαζικά το επόμενο έτος.

Η τεχνολογία κάμερας τρίτης γενιάς της Xiaomi υιοθετεί μια νέα αυτο-ανεπτυγμένη διάταξη pixel και ένα επανασχεδιασμένο κύκλωμα κίνησης pixel. Μπορεί να αυξήσει περαιτέρω τη μετάδοση φωτός του μπροστινού μέρους της οθόνης. Το εφέ λήψης της κάμερας κάτω από την οθόνη είναι βασικά το ίδιο με αυτό της συμβατικής μπροστινής λήψης.

Xiaomi Mi 11 Pro+

Εκτός από την πρώτη τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη, το Xiaomi Mi 11 Pro + και η τυπική έκδοση θα διαφέρουν επίσης στην ανάλυση οθόνης, στην πίσω κάμερα και στην ισχύ γρήγορης φόρτισης. Το Mi 11 Pro + θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 2K / 120Hz. Η πίσω κάμερα θα είναι ένας συνδυασμός πέντε λήψεων τύπου matrix. Υποστηρίζει επίσης 100W τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις που βρήκαμε στο Weibo, η σειρά Xiaomi Mi 11 έχει προγραμματίσει μια αποθήκευση εκατομμυρίου κλίμακας αυτή τη φορά. Επιπλέον, το Snapdragon 888 έχει αποκλειστική περίοδο και η προτεραιότητα θα είναι διαθέσιμη τους δύο πρώτους μήνες. Επιπλέον, θα είναι το μόνο εγχώριο μηχάνημα Snapdragon 888 που διατίθεται από το απόθεμα πριν από το Spring Festival.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα