Το Apple Watch Series 7 με κάμερα κάτω από την οθόνη και κουμπί Touch ID, θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα εάν υλοποιηθούν τα σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας

Το Apple Watch Series 6 είναι ήδη διαθέσιμο εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, αλλά όπως κάθε εταιρεία τεχνολογίας που θέλει να μένει μπροστά ή τουλάχιστον να παρακολουθεί τους αντιπάλους της, εννοείτε ότι ήδη ετοιμάζεται για το επόμενο μοντέλο.

Έχουν εμφανιστεί μερικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με το Apple Watch που θα μπορούσαν να δείξουν μερικές μεγάλες αλλαγές στην σειρά Apple Watch Series 7, στην περίπτωση που πραγματοποιηθούν, κάτι που σίγουρα θα ευχαριστούσε τους θαυμαστές της μάρκας. Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, που αναφέρθηκαν από το PatentlyApple και το AppleInsider, αντίστοιχα, αφορούν για ένα κουμπί Touch ID στο Apple Watch και μια οθόνη δύο επιπέδων που θα επέτρεπε μια κάμερα κάτω από την οθόνη.

Το Touch ID υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, με την τεχνολογία να παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Apple iPhone 5S (2013). Παρόλο που η χρήση του Touch ID έχει πλέον εξαπλωθεί στη σειρά iPhone, iPad και MacBook της Apple, δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη στο Apple Watch Αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει σύμφωνα με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τίτλο «ηλεκτρονική συσκευή με σφραγισμένο κουμπί βιομετρικού αισθητήρα» Τα σχέδια στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι ξεκάθαρα για ένα έξυπνο ρολόι, οπότε είναι πιθανό μια συσκευή Apple Watch Series 7 να καταλήξει με ένα επιπλέον φυσικό κουμπί κάτω από το υπάρχον, ειδικά για αυτό το σκοπό. Θα προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στο ρολόι και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για τον έλεγχο της ταυτότητας του χρήστη, για έγκριση αγορών και πρόσβαση ή εξασφάλιση ευαίσθητων πληροφοριών.

Apple Watch 7

Αλλά αν η Apple θέλει πραγματικά να κάνει ένα Apple Watch 7 εντυπωσιακό, τότε το κουμπί Touch ID μπορεί να μην είναι αρκετό. Η προσθήκη μίας κάμερας κάτω από την οθόνη, που χρησιμοποίησε τεχνολογία οθόνης δύο επιπέδων, θα έκανε το κόλπο. Ένα ξεχωριστό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με τον τίτλο «ηλεκτρονική συσκευή με οθόνες δύο επιπέδων», υποδηλώνει ότι μια κάμερα κάτω από την οθόνη θα μπορούσε να εγκατασταθεί σε ένα Apple Watch που θα είναι ορατή μόνο όταν απαιτείται η χρήση του. Αυτό το είδος τεχνολογίας έχει ήδη εμφανιστεί με πρωτότυπα smartphones όπως το OnePlus Concept One. Ένα διαφανές επίπεδο ενεργοποιείται όταν χρησιμοποιείται η κάμερα και απενεργοποιείται όταν δεν απαιτείται. Φυσικά, οι καινοτομίες στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν αποφέρουν πάντα καρπούς, αλλά τουλάχιστον η Apple δεν στερείται ιδεών για τον διάδοχο της Apple Watch Series 6.

Apple Watch 7

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα