Πως μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον USB εξωτερικό σκληρό του Xiaomi router από τα Windows, χωρίς τίποτα άλλο!

Μοίρασε την γνώση...

Αυτός είναι ένας οδηγός παλιός. Λόγο ότι με βρήκε ένας αναγνώστης του site και μου τον θύμησε, είπα να τον ενημερώσω λίγο.

Geekbuying WW

Για να μπορείτε να τον εκτελέσετε, θα χρειαστείτε απαραίτητα την εφαρμογή που θα βρείτε στα ελληνικά ΜΟΝΟ εδώ, Mi WiFi.

Διαφήμιση

Με τον οδηγό αυτό θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον σκληρό που είναι συνδεδεμένος μέσω USB θύρας με τον Xiaomi Router, ανεξαρτήτου μοντέλου. Για τους ρούτερ που τον έχουν ενσωματωμένο τον σκληρό δίσκο, δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί, αλλά κανονικά πρέπει. Παρουσιάσεις διαφόρων ρούτερ με κουπόνια μπορείτε να δείτε εδώ.

Google news

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή

ZTE Many GEOs Hekka
  • Κατεβάζουμε την τελευταία έκδοση του Mi WiFi που βρίσκεται πια ΜΟΝΟ εδώ, από αυτή την διεύθυνση.
  • Την κατεβάζουμε στο κινητό μας, την τρέχουμε και αφού τελειώσει η εγκατάσταση, μπαίνουμε μέσα στο μενού της. εκεί ψάχνουμε να βρούμε τον υπολογιστή μας. Πατάμε πάνω του ώστε να μπούμε στο μενού του.

  • Μπαίνοντας μέσα στο μενού του υπολογιστή μας, βρίσκουμε αυτό που έχω μαρκάρει με κόκκινο και το ενεργοποιούμε

  • Ενεργοποιώντας την επιλογή αυτή, δίνουμε πλήρη πρόσβαση στη συσκευή αυτή στον εξωτερικό σκληρό που έχουμε συνδέσει στον ρούτερ μας. Τώρα το μένει που μένει να κάνουμε είναι να τον βρούμε μέσω της εξερεύνησης του υπολογιστή (Explorer). Πάμε This PC -> Add a network location, Next, Choose a custom network location και στην σελίδα που εμφανίζεται γράφουμε \\192.168.31.1\XiaoMi-usb0, Next, γράφουμε ένα όνομα και είμαστε έτοιμοι!

  • Δίνουμε ένα γράμμα, ώστε να μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε και στο μέλλον αυτόματα και μετά κάνουμε κλικ πάνω του. Θα δείτε ότι θα μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε όπως κάθε άλλο σκληρό δίσκο.

 

Υπόψιν για να μπορείτε να δείτε τον σκληρό, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε εγκαταστήσει απαραίτητα το SMB1

Για να δείτε αυτό το μενού, αρκεί να κάνετε το εξής:


Πατήστε αρχικώς Win + R. Στο μενού που θα εμφανιστεί, γράψτε την εντολή ” optionalfeatures

Κάνοντας αυτό, θα δείτε το μενού παραπάνω. Εάν σας λείπει ο SMB 1.0CIFS Client, τότε το τικάρετε και τον εγκαθιστάτε.

 

Εάν ψάχνετε να αποκτήσετε κάποιο router από την Xiaomi, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από μοντέλα της στο Banggood στις καλύτερες τιμές.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram