18 εκατ. χρήστες μετράει πια το Xbox Game Pass!

Με το Xbox Game Pass, την συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, μπορεί να παίξει κάποιος περισσότερα από 100 παιχνίδια Xbox στην τιμή των 9,99$ ανά μήνα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox Game Pass έφτασε τους 15 εκατομμύρια συνδρομητές και σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο αριθμός αυτός έφτασε τα 18 εκατομμύρια.

18 εκατ. χρήστες μετράει πια το Xbox Game Pass!

Η Microsoft προωθεί την ανάπτυξη του Xbox Game Pass. Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, η Microsoft απέκτησε τη ZeniMax Media, τη μητρική εταιρεία της Agency B και απέκτησε γνωστά IP παιχνιδιών όπως του Fallout, του Doom και του The Elder Scrolls. Τον ίδιο μήνα, η συνδρομητική υπηρεσία EA Play ενσωματώθηκε στο Xbox Game Pass και το Xbox Game Pass Ultimate ξεκίνησε επίσης συχνά προσφορές συνδρομής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Satya Nadella (Satya Nadella) αποκάλυψε επίσης στη σημερινή κλήση κερδών ότι το Xbox Live έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Η Nadella είπε επίσης ότι η κυκλοφορία των Xbox Series X και S ήταν η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία στην ιστορία της Microsoft και η «συσκευή με τις περισσότερες πωλήσεις ποτέ».

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα