Αν παίζεις Minecraft, τότε σίγουρα ξέρεις τον Herobrine! Ε λοιπόν βρέθηκε ο σπόρος του….!

Ο Herobrine είναι ένας θρύλος στο Minecraft, το αστέρι ενός creepypasta που δεν είναι παρόμοιο με τον Slender Man. Αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε μια δημοσίευση 4chan του 2010, σύμφωνα με μια ιστορία στο Minecraft Wiki, αλλά πέρασε σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητη έως ότου ένα streamer με το όνομα Copeland μοιράστηκε αρκετές εικόνες “αποδεικνύοντας” την ύπαρξη του περίεργου χαρακτήρα. Ο Herobrine εμφανίζεται σε παιχνίδια singleplayer, οπότε η ιστορία πήγε, όπου κάνει περίεργα πράγματα, όπως χαράζει 2×2 σήραγγες στα βράχια ή κόβει όλα τα φύλλα από τα δέντρα. Ο χαρακτήρα μοιάζει με το προεπιλεγμένο skin του Minecraft, αλλά με λευκά, κενά μάτια.

Όπως όλοι οι καλοί μύθοι, αυτό είχε μία σχέση με τον πραγματικό κόσμο: Ο Herobrine ήταν ο νεκρός αδελφός του Notch, αν και για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος αν είναι πραγματικότητα ότι ο Notch κωδικοποίησε τον νεκρό αδερφό του στο Minecraft για να τον διατηρήσει για πάντα, ή αν ήταν το εκδικητικό του πνεύμα που επέστρεψε για να στοιχειώσει το παιχνίδι. Όχι ότι έχει σημασία, διότι – spoiler alert – το όλο θέμα είχε δημιουργηθεί. Ο Herobrine δεν υπάρχει (ο Copeland εξήγησε πώς πήρε την μπάλα να κυλά εδώ) και, για την ιστορία, ο Notch δεν είχε ποτέ αδελφό.

Αυτό που είναι πραγματικό, ωστόσο, είναι ο κόσμος του Minecraft στον οποίο πρωτοεμφανίστηκε η Herobrine. Δυστυχώς, κανείς δεν ήξερε ακριβώς ποιος κόσμος ήταν: Οι συγκεκριμένοι κόσμοι του Minecraft, όπως εξηγούμε εδώ, μπορούν να αναδημιουργηθούν τέλεια με “σπόρους”, αλλά αν δεν γνωρίζετε τον σπόρο, είστε σχεδόν τυχεροί. Ωστόσο, μπορείτε να μειώσετε τους αριθμούς για να ανακαλύψετε συγκεκριμένους σπόρους: Ο σπόρος οθόνης τίτλου Minecraft ανακαλύφθηκε τον Ιούλιο του 2020 και ο σπόρος Pack.png ξεθάφτηκε λίγους μήνες αργότερα. Και τώρα, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο Minecraft @ Home, ανακαλύφθηκε επίσης ο αρχικός σπόρος του Herobrine.

Ο σπόρος ανακαλύφθηκε στις 16 Ιανουαρίου από τον andrew_555 (Kminster), ο οποίος είπε στο Reddit ότι χρειάστηκε “πιθανώς περίπου 50 ώρες συνολικά για την ανάπτυξη / σύνταξη του κώδικα τον Σεπτέμβριο”, ακολουθούμενο από μήνες περιστασιακού εντοπισμού σφαλμάτων, έως ότου “συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε ένα λανθασμένο φύλλο στην αναψυχή που ήταν το πρόβλημα από την αρχή. ”

Η σελίδα του έργου πιστώνει επίσης τους Neil, BoySanic, πολυμετρικούς και MC (PseudoGravity) ως “σημαντικούς συντελεστές”.

Εδώ είναι οι λεπτομέρειες:

Σπόρος: 478868574082066804
Έκδοση: Java Alpha 1.0.16_02
Συντεταγμένες άλφα: Χ = 5,06 Υ = 71 (72,62 θέση ματιών) Ζ = -298,54
Σύγχρονες συντεταγμένες: X = 5,16 Y = 71 Z = -298,53
Γωνία κάμερας: RX = 93,75 RY = -1,2

https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/NhUspnk8Zqja2ojig8DgNM-970-80.jpg.webp

Εάν θέλετε να δείτε τον αυθεντικό κόσμο του Herobrine για εσάς, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Minecraft Java Edition με ενεργοποιημένες τις “Ιστορικές εκδόσεις” στο πρόγραμμα εκκίνησης. Επιλέξτε την έκδοση a1.0.16 και, στη συνέχεια, επεξεργαστείτε το αρχείο αποθήκευσης (η έκδοση δεν υποστηρίζει την εισαγωγή σπόρων) ή, πιο εύκολα, χρησιμοποιήστε αυτό το προετοιμασμένο παγκόσμιο αρχείο. Αυτό θα δημιουργήσει μια νέα εκδοχή του κόσμου Herobrine, με το να στέκεστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα ή απλά θέλετε να συνομιλήσετε για αυτόν τον κόσμο (ή, υποθέτω, άλλα ενδιαφέροντα μέρη για επίσκεψη), πατήστε το Minecraft @ Home Discord.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα