Απέκτησε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ δεδομένα από την Cosmote τώρα στο κινητό σου….για 2 ώρες! Δείτε πως θα τ’ αποκτήσετε!

Η Cosmote λανσάρει την υπηρεσία Data Me now!

Τι είναι αυτή η υπηρεσία? Ας δούμε τι γράφει η ίδια η εταιρεία

 

Data Me now

Το DATA MΕ NOW σου προσφέρει κάθε μήνα δωρεάν απεριόριστα data για 2 ώρεs εντός Ελλάδα . Τα data aπό το DATA ΜΕ NOW αρχίζουν να καταναλώνονται από τη στιγμή που θα τα ενεργοποιήσειs μέσα στο μήνα και για τις επόμενες 2 ώρες.

Κάθε μήνα μπορείs να χρησιμοποιήσειs το DATΑ ΜΕ ΝΟW μόνο μία φόρα, δηλαδή για 2 ώρες κάθε μήνα. Σε περίπτωση που κάποιο μήνα δε κάνεις χρήση τns υπηρεσίαs , δε μεταφέρεται κάποιο όφελοs στον επόμενο μήνα. Τα MB από το DATA ΜΕ ΝOW καταναλώνονται πάντα με προτεραιότητα.

Τα MB του DATA ME NOW δεν μοιράζονται σε επιπλέον συσκευές (data sharing). Αν το DATΑ ΜΕ NOW λήξει ή καταναλωθεί και δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα MBs, ισχύει η τιμολογιακή πολιτική του προγράμματος σας. Στα Προγράμματα COSMOTE Mobile Farmily το πακέτο είναι ατομικό και μπορεί να ενεργοποιηθεί από όλα τα μέλη του Family Προγράμματοs .

Δείτε και τι βλέπετε μέσα από την εφαρμογή της Cosmote

 

Πως ενεργοποιούμαι τα απεριόριστα δεδομένα

Εφόσον πληρείτε τις προϋποθέσεις που αναφέρω πιο πάνω, μπαίνετε στην εφαρμογή της Cosmote. Μετά πατάτε πάνω στο νούμερό σας και θα σας μεταφέρει σε νέα σελίδα. Εκεί θα δείτε εάν δικαιούσαστε την έξτρα παροχή Data Me Now όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα.

Πατήστε πάνω στην προσφορά και θα μεταφερθείτε στην σελίδα που σας δείχνω στην αρχή. Ενεργοποιείτε την προσφορά και για 2 ώρες μπορείτε να κατεβάσετε όσο αντέχει η μπαταρία του κινητού σας!

Υπόψιν, μην ξεχάσετε να επαναλάβετε την διαδικασία μηνιαίως!

 

Καλά κατεβάσματα!

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram