Απέκτησε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ δεδομένα από την Cosmote τώρα στο κινητό σου….για 2 ώρες! Δείτε πως θα τ’ αποκτήσετε!

Μοίρασε την γνώση...

Η Cosmote λανσάρει την υπηρεσία Data Me now!

banner

Τι είναι αυτή η υπηρεσία? Ας δούμε τι γράφει η ίδια η εταιρεία

Διαφήμιση

 

Data Me now

Το DATA MΕ NOW σου προσφέρει κάθε μήνα δωρεάν απεριόριστα data για 2 ώρεs εντός Ελλάδα . Τα data aπό το DATA ΜΕ NOW αρχίζουν να καταναλώνονται από τη στιγμή που θα τα ενεργοποιήσειs μέσα στο μήνα και για τις επόμενες 2 ώρες.

Google news

Κάθε μήνα μπορείs να χρησιμοποιήσειs το DATΑ ΜΕ ΝΟW μόνο μία φόρα, δηλαδή για 2 ώρες κάθε μήνα. Σε περίπτωση που κάποιο μήνα δε κάνεις χρήση τns υπηρεσίαs , δε μεταφέρεται κάποιο όφελοs στον επόμενο μήνα. Τα MB από το DATA ΜΕ ΝOW καταναλώνονται πάντα με προτεραιότητα.

Blackshark WW Dresslily WW

Τα MB του DATA ME NOW δεν μοιράζονται σε επιπλέον συσκευές (data sharing). Αν το DATΑ ΜΕ NOW λήξει ή καταναλωθεί και δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα MBs, ισχύει η τιμολογιακή πολιτική του προγράμματος σας. Στα Προγράμματα COSMOTE Mobile Farmily το πακέτο είναι ατομικό και μπορεί να ενεργοποιηθεί από όλα τα μέλη του Family Προγράμματοs .

Δείτε και τι βλέπετε μέσα από την εφαρμογή της Cosmote


 

Πως ενεργοποιούμαι τα απεριόριστα δεδομένα

Εφόσον πληρείτε τις προϋποθέσεις που αναφέρω πιο πάνω, μπαίνετε στην εφαρμογή της Cosmote. Μετά πατάτε πάνω στο νούμερό σας και θα σας μεταφέρει σε νέα σελίδα. Εκεί θα δείτε εάν δικαιούσαστε την έξτρα παροχή Data Me Now όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα.

Πατήστε πάνω στην προσφορά και θα μεταφερθείτε στην σελίδα που σας δείχνω στην αρχή. Ενεργοποιείτε την προσφορά και για 2 ώρες μπορείτε να κατεβάσετε όσο αντέχει η μπαταρία του κινητού σας!

Υπόψιν, μην ξεχάσετε να επαναλάβετε την διαδικασία μηνιαίως!

 

Καλά κατεβάσματα!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Μία άποψη για το “Απέκτησε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ δεδομένα από την Cosmote τώρα στο κινητό σου….για 2 ώρες! Δείτε πως θα τ’ αποκτήσετε!”

  1. Kostas Grammatikos

    Γιατρέ, μας έχεις βγάλει τα μάτια με τα ελληνικά σου. Πάρε κάποιον να ελέγχει τα κείμενά σου, αφού γράφεις δημοσίως

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram