Αποκτήστε με 16.99€ τρία στικάκια USB σε ένα, με χωρητικότητα 128GB για να το χρησιμοποιήσετε απευθείας σε όποιο κινητό θέλετε ή υπολογιστή!

Σας βρήκα το πιο εντυπωσιακό USB στικάκι! Το σύνηθες πρόβλημα που έχουμε είναι εκτός από την χωρητικότητα που θέλουμε να έχει ένα στικάκι, είναι και εάν χρειάζεται και κάποιο αντάπτορα για όταν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε κάπου. Έτσι, ενώ όλα τα στικάκια δουλεύουν φυσικά χωρίς πρόβλημα στις USB θύρες του υπολογιστή μας ή του laptop, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο στικάκι σε κάποιο κινητό ή tablet!?

Αποκτήστε με 16.99€ τρία στικάκια USB σε ένα, με χωρητικότητα 128GB για να το χρησιμοποιήσετε απευθείας σε όποιο κινητό θέλετε ή υπολογιστή!

Εκεί τότε θα χρειαστεί να έχετε κάποιο αντάπτορα, είτε type-C είτε Type-A. Άρα έχουμε θέμα εκεί και μπορεί να μην μπορέσουμε να κάνουμε την δουλειά μας στο τέλος! Με το yvonne Y40D USB3.0 High Speed Rotating 128GB στικάκι όμως, όλα αυτά θ’ ανήκουν στο παρελθόν, αφού διαθέτει την δυνατότητα σύνδεσης απευθείας σε ότι θύρα θέλετε, USB υπολογιστή, Type-A, Type-C!

 

Αποκτήστε με 16.99€ τρία στικάκια USB σε ένα, με χωρητικότητα 128GB για να το χρησιμοποιήσετε απευθείας σε όποιο κινητό θέλετε ή υπολογιστή!

Το 3 σε 1 USB στικάκι της εταιρείας yvonne, είναι το μοντέλο Y40D. Έχει ταχύτητα εγγραφής 20-50MB/s και ανάγνωσης 60-100MB/s. Είναι USB3.0 και θα το βρείτε σε τρεις χωρητικότητες 32GB, 64GB και 128GB, αν και η προσφορά μας εδώ είναι για το μεγαλύτερο μοντέλο, τα 128GB. Θα το βρείτε σε ασημί ή μαύρο χρώμα να διαλέξετε. Οι διαστάσεις του πακέτου είναι 6.5 x 2.3 x 1.1cm και το βάρος του 25g

Αποκτήστε με 16.99€ τρία στικάκια USB σε ένα, με χωρητικότητα 128GB για να το χρησιμοποιήσετε απευθείας σε όποιο κινητό θέλετε ή υπολογιστή!Αποκτήστε με 16.99€ τρία στικάκια USB σε ένα, με χωρητικότητα 128GB για να το χρησιμοποιήσετε απευθείας σε όποιο κινητό θέλετε ή υπολογιστή!

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα