Αποκτήστε με μόλις 16.99€ τον φορητό μίνι επαναφορτιζόμενο αφυγραντήρα της Xiaomi – Sothing για ένα πιο καθαρό και υγιές περιβάλλον από το Flash Sales του Cafago!

Τώρα τον χειμώνα πάρα πολλά σπίτια μαστίζονται από την υγρασία. Ειδικότερα σπίτια που δεν τα πολυβλέεπι ο ήλιος, και η θέρμανση είναι περιορισμένη, η υγρασία σε αυτά τα σπίτια τσακίζει κόκκαλα! Για κάτι τέτοιο χρειάζεται ένα αφυγραντήρα, μικρό, φορητό, σαν της Sothing που σας βρήκα από το flash sales του Cafago για να τον παίρνετε μαζί σας σε όποιο δωμάτιο είστε, εύκολα και γρήγορα! Και επειδή δεν θέλω να πληρώσετε μία περιουσία, θα μπορέσετε να το πάρετε με μόλις 16.99€, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά και ΧΩΡΙΣ μεταφορικά!

Ο φορητός μίνι επαναφορτιζόμενος αφυγραντήρας της Sothing, είναι ουσιαστικά μία εταιρεία που συνεργάζεται με την Xiaomi. Μην ξεχνάτε ότι η Xiaomi συνεργάζεται με πολλές εταιρείες που βγάζουν αξιόλογα και αξιόπιστα προϊόντα στ’ ονομά της! Ο συγκεκριμένος αφυγραντήρας είναι το μοντέλο DSHJ-DG-006 και είναι κατασκευασμένος από ABS / SO2. Έχει δυνατότητα να “στεγνώσει” ένα δωμάτιο 5m2. Ο αφυγραντήρας είναι στο λευκό χρώμα για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα αντίστοιχα προϊόντα στο σπίτι σας και λειτουργεί με τάση AC110-240V. Έχει ονομαστική ισχύ 20W, ενώ έχει χωρητικότητα 150ML υγρού. Η ισχύ του είναι 20W ± 10%. Ο αφυγραντήρας ζυγίζει περίπου 370 γραμ και οι διαστάσεις του είναι περίπου 12,3 * 12 * 4 εκατοστά.

Αποκτήστε με μόλις 16.99€ τον φορητό μίνι επαναφορτιζόμενο αφυγραντήρα της Xiaomi - Sothing για ένα πιο καθαρό και υγιές περιβάλλον από το Flash Sales του Cafago!

Η λειτουργία του αφυγραντήρα είναι πανεύκολη! Όπως σας γράφω είναι μικρός και φορητός, άρα έχετε την δυνατότητα να τον τοποθετήσετε όπου θέλετε μέσα στο δωμάτιο, χωρίς πρόβλημα. Αφού τελειώσει με την δουλειά του στο δωμάτιο, τον συνδέετε στην πρίζα για να στεγνώσει το προϊόν.

Ο φορητός μίνι επαναφορτιζόμενος αφυγραντήρας της Xiaomi – Sothing, έχει ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό στο πάνω μέρος του. Φέρει οπτικό οικολογικό σχεδιασμό φυτού, που εμφανίζεται στο διαφανές κάλυμμα «θερμοκηπίου», που αλλάζει χρώμα ανάλογα. Τα σωματίδια που απορροφούν το νερό κάνουν το χρώμα να αλλάζει, έχοντας έτσι και οπτική εμφάνιση της απορρόφησης υγρασίας. Συνολικά μπορούν ν’ απορροφηθούν με την μία μέχρι και 150 ml υγρασία. Αφού τελειώσετε, απλώς το συνδέετε στο ρεύμα για το στέγνωμα και επαναχρησιμοποιήστε. Ο αφυγραντήρας έχει ισχύ μόλις 20W, που μεταφράζεται ότι καταναλώνετε μόνο 0,3kWh.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα